The Islands (Unity Oyunum)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
versiyon 3.0A yüklendi!

Değişiklikler:
- pdb dosyası gereksiz oldupundan silindi (20MB 10MBa indi)
+ Ana menü eklendi
+ Ölünce artık en baştan başlanıyor

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
başlangıç için güzelmiş C++ mı biliyorsun? bu arada version atlamalarını yavaş yap 1.2 gibi 0.4 gibi :D

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buglar
Su büyük ihtimalle 2 parçadan oluşuyor, alt parçadan çıkınca şelale parçasına girdikten sonra oksijenin yenileniyor ve alt kısma tekrar girince (şelalae kısmından çıkamadan) sınırsız oksijenin oluyor.
Gerçeklik Hatası
Ben oksijeni bitik birinin bu kadar çok yaşadığını görmedim...
Aşağı bakınca bacaklar gözükmüyor. (Şu unityin daha kurulum paketinde verdiği modeli bi zahmet kullanma onun yerine storea gir başka bi model al istersen stok modelin sprictlerini ona uygula)
Hikaye
2 ayrı köyün reisleri birbiriyle 100 yıldır rekabet içindedir kuzey taraf tarım ile geçinirken güney taraf hayvancılık ile geçinir ve bu köyler tam bir sınır niteliğinde olan bir nehir tarafından ayrılır. Bir gün güney köy çok verimli bir dönem geçirir ve birsürü altın ve hayvan kazanır hemde zaten kuzey köyde çıkan yangın yüzünden tek gümüş bile kazanamayan köy kendini savunacak hiçbir gücü kalmamıştır. Böylece savaş başlar bu savaşta kuzey köyde 18 yaşında bir askersin ve tek silahın bir tabanca aynı zamanda iyi beslenmemenden dayanıklılığında az ama cesaretin yerinde!
(İşte klasik taraf çatışması sen artık adlarla ilgili bir şey düşünürsün)
Niçin Linux sistemlere yok?
Unity çok platfromu desteklemek üzere tasarlandı hatta Linux sistemler için compile etmek için sadece 2 klik yeterli hatta istersen web ortamına kolayca sokabilirsin hemde linux kullanan (en azından sanal makince çalıştıran) biri olarak bunu yapmaman beni şaşırttı.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Buglar
Su büyük ihtimalle 2 parçadan oluşuyor, alt parçadan çıkınca şelale parçasına girdikten sonra oksijenin yenileniyor ve alt kısma tekrar girince (şelalae kısmından çıkamadan) sınırsız oksijenin oluyor.
Gerçeklik Hatası
Ben oksijeni bitik birinin bu kadar çok yaşadığını görmedim...
Aşağı bakınca bacaklar gözükmüyor. (Şu unityin daha kurulum paketinde verdiği modeli bi zahmet kullanma onun yerine storea gir başka bi model al istersen stok modelin sprictlerini ona uygula)
Hikaye
2 ayrı köyün reisleri birbiriyle 100 yıldır rekabet içindedir kuzey taraf tarım ile geçinirken güney taraf hayvancılık ile geçinir ve bu köyler tam bir sınır niteliğinde olan bir nehir tarafından ayrılır. Bir gün güney köy çok verimli bir dönem geçirir ve birsürü altın ve hayvan kazanır hemde zaten kuzey köyde çıkan yangın yüzünden tek gümüş bile kazanamayan köy kendini savunacak hiçbir gücü kalmamıştır. Böylece savaş başlar bu savaşta kuzey köyde 18 yaşında bir askersin ve tek silahın bir tabanca aynı zamanda iyi beslenmemenden dayanıklılığında az ama cesaretin yerinde!
(İşte klasik taraf çatışması sen artık adlarla ilgili bir şey düşünürsün)
Niçin Linux sistemlere yok?
Unity çok platfromu desteklemek üzere tasarlandı hatta Linux sistemler için compile etmek için sadece 2 klik yeterli hatta istersen web ortamına kolayca sokabilirsin hemde linux kullanan (en azından sanal makince çalıştıran) biri olarak bunu yapmaman beni şaşırttı.

1. Evet su 2 parçadan oluşuyor ve o bugu nasıl çözeceğimi bulamadım. Eğer bilgin varsa projeyi sana atabilirim.
2. Canın azalması vs, bilgisayar hızına bağlı (emin değilim deltatime vs. kullanmadım.)
3. Bacakları vs. sonra ekleyeceğim
4. Hikayeye bir şekilde kullanabilirim
5. Konuda oyun tam bitince (yada düzgün oynanabilir bir biçime gelince) Linux'a ve Mac'e çıkaracağım dedim. Bu sayede hem her 3 platforma ayrı ayrı build etmekten kurtuldum. Hemde çoğu kişi oyunu deniyebilir (Türkiye'de Windows kullanımı Mac ve Linux'u besbelli geçiyor.)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ana karakterimiz Lapis Lazuli olsun.. Bari bu oyunda bi işe yarasın.. Ya da gene vasıfsız yap hiçbir işe yaramasın..

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Grafikleri ve yer birleşimlerini, "SmoothStyle" oyunlar gibi yap. Smooth style derken, köşeler sivri olmayacak, yüzey çok ama çok hafiften bombeli felan. Çok havalı dururdu ^^