- En iyi cevaplar
- 0
Ben DNS'i değiştirdiğin yerden bahsediyorum, modemle alakalı değil, telefon hakkında fikrim yok .-.ISP tarafından atanan DNS sunucularını kullan yazıyor Airties modem ayarlarında O seçili.
Ben DNS'i değiştirdiğin yerden bahsediyorum, modemle alakalı değil, telefon hakkında fikrim yok .-.ISP tarafından atanan DNS sunucularını kullan yazıyor Airties modem ayarlarında O seçili.
DNS ve IP otomatik almada.Ben DNS'i değiştirdiğin yerden bahsediyorum, modemle alakalı değil, telefon hakkında fikrim yok .-.
İşte diyorum ki kendin belirleyi seç attıklarımı yap ;( Tahminen olmayacak ama denemeye değer .-.DNS ve IP otomatik almada.
Hiç gereği yok komşunun ağına bağlanıyormuş zatenLeptop al yanına üst komşunun mekanına çık modemin dibine gir modem ile birleş (Şair burada modem ile ilişki yaşar gibi yanına sokulmak istendiğini belirtmiş*) ve çekiyormu çekmiyormu tekrar dene (bu sadece wifiyi test etme şeysi)
Eğer çekmiyor ise lan kablosu bağla leptop ile modem arası eğer o şekilde interneti görebiliyor ise wifi ayarlarını falan fistan karıştır (eğer karıştırmayı bilmiyor isen direk fabrika ayarları tuşu şeysine bas)
Yine olmadı ise modem wefad![]()
Hiç gereği yok komşunun ağına bağlanıyormuş zatenYani sorun modemde
![]()
İşte sorun modemdeModemi görmüyordu başlık ama![]()
Modem airties wifi ise realtek yani benim kablosuz olarak bağlandığım cihaz.Modemin tam markasını ve şuanda çalışmayan wifinin adını söyleyebilirmisin![]()
Modeme verilen dns ve statik ip nedirModem airties wifi ise realtek yani benim kablosuz olarak bağlandığım cihaz.
Ona nereden bakabilirim? Cahalım diyorum dediğinden pek bir eşy anlamadım plzModeme verilen dns ve statik ip nedir![]()
Aynen öyle dostum daha doğrusu İnternet kapsama alanı dışında gözüküyor (Bu İnternet'i sürekli kullanan cihazlarda) onun dışın da ki cihazlarda İnternet gözüküyor ve bağlanıp kullanabiliyorlar. (Şifreyi girdiklerinde)
@MUHDE kardeşim, tekrardan özür dileyerek mesajımı kaldırıyorum. Diğer arkadaşlardan da alıntılarını kaldırmasını rica ediyorum. Başta sen olmak üzere bu konuyu okuyan herkesten özür dilerim.dns yi google yaptım ıp i de milkerin dediği gibi yaptım bu sefer de komşudan ödünç çektiğim ağ gitti bu arada;
[DOUBLEPOST=1422312086,1422312050][/DOUBLEPOST]![]()
Ona nereden bakabilirim? Cahalım diyorum dediğinden pek bir eşy anlamadım plz![]()
Bak şimdi kardeşim, cahillere bırakmayacaksın bu işleri, başta @MUHDE ye. İnternet veya LAN Bölümünde kanal diye bir bölüm var. O bölümü 11 yapıp tekrar dener misin ?[DOUBLEPOST=1422312421][/DOUBLEPOST]
EDİT : KABLOSUZ > Kablosuz Ağ Ayarları > Kanal Bölümünü 11 Yapacaksın.[DOUBLEPOST=1422312580][/DOUBLEPOST]Eğer olduysa bana yorum atarsan sevinirim@Bestia II
Ufak Bir Bilgi ; Modem Ayarlarımı 72 Defa Değiştirdiğimden Dolayı Neyin Nasıl Olduğunu Biliyorum B)
Zaten bu ay sonu bitecek uğraşmaya bile değmez T_T ki zaten uğraşmazlarLAN (Eleyen (Okunuşu eleyen)) kablosu ile bağlansan ya
ben pc ye öyle bağlıyorum
![]()