Merhaba Yeni Forum Yeni Dostlar Ben lMertoküsl !

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
İyi ki doğdun beni hatırlamayan SAO fanı :(

Tanımıyorsan tanımıyorsundur fakat O seni tanıyor belli.Bu yüzden buraya @ZakaTPakaBLoTS 'u çağırıyorum ki @98IamLegend98 teşhisi koysun diye.
Bilirsin forumu bıraktım demiş fakat biz pek inanmıyoruz ve bu tiplerin burada olmasını istemeyiz senin de istemeyeceğin üzere.
Halen hatırlamadım :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İyi ki doğdun beni hatırlamayan SAO fanı :(

Tanımıyorsan tanımıyorsundur fakat O seni tanıyor belli.Bu yüzden buraya @ZakaTPakaBLoTS 'u çağırıyorum ki @98IamLegend98 teşhisi koysun diye.
Bilirsin forumu bıraktım demiş fakat biz pek inanmıyoruz ve bu tiplerin burada olmasını istemeyiz senin de istemeyeceğin üzere.
Ben iyi birine benzettim, yan hesap olsa bile zararı olmayacaktır.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 76
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')
Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.
İngilizce rap söylerim. Dinlemem
Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 175 lbs (70 KG)
Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayandu-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)

Foruma hoş geldin :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 76
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')
Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.
İngilizce rap söylerim. Dinlemem
Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 175 lbs (70 KG)
Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayandu-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)

Foruma hoş geldin :)
Bu kadar dövüş içerikli terimden sonra korkup kaçar bence :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çünkü şu ''.-. - ._.'' şeylerini foruma bir grup açarak soktu ve grup kurallarından biri de her mesajında bu bulunacaktı ve senin her bunu yapışında forumu bırakan sarı bücürün mirasını devam ettirmiş oluyorsun. :(
O grupları @akilliminecraft açmamışmıydı :S Ya da adı biraz daha değişk olan bir AKILLIMINECRAFT