ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tuvalette geçse yine oynuyacağız kendimizi kandırmayalım...
Her şeye dini karıştırıp komik olma çabalarına girmek zorunda mısın? Yeter yahu rahatsız oluyorum.Ubisoft'a diyecektim ana karakter Allah olsun diye uPlay hesabı istiyorlar hepimiz yazsaydık şimdiden yapmışlardı onu ;((
Param yok oynayamıyorumTuvalette geçse yine oynuyacağız kendimizi kandırmayalım...
Yorumun içine Çanakkale Savaşı'nı doğru yazamayıp bide görünce nasıl bir Türk ulusundayız diyorum.Böyle çanakkale savaşı olsun ölünce bu çalsın![]()
Senin gibi saygısızlar kendi atısını kalıptan kalıba sokup eğlenmeye çalıştığından yapılmıyor.İşte bu yüzden Türk tarihine özel oyun yapılmıyor.
Assain kötü birşeymi, 2 serisini oynadım ve bitiridim ama bir şey anlamadım da ._.Ya evet Atatürk en büyük Türk'lerden biri ama onun Assassin ilan edilmesi saygısızlık olur diyorum. Yani düşünsenize kayıtlı belgelerde Atatürk'ün hayatı yazılı ama bir firma bunu değiştirerek prim yapıyor. Böyle olmaz. Bu yüzden bütün Assassin's Creed karakterleri uydurmadır. Bu yüzden lütfen oyuna belirli karakterleri sokmaya çalışmayın..
Assain kötü birşeymi, 2 serisini oynadım ve bitiridim ama bir şey anlamadım da ._.
Katılıyorum.Bence başarısız olurdu diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1422375076,1422375034][/DOUBLEPOST]
Hayır ancak Atatürkün kar amaçlı kullanılması hoş değil
Diyorum ki , öyle kayıtların bir yerde olması imkansız çünkü Assassinlik diye bir şey yok. Tarihte geçmiyor. (Assassin = Suikastçi)
Assassin: Katil, suikastçiAssain kötü birşeymi, 2 serisini oynadım ve bitiridim ama bir şey anlamadım da ._.
hmm. anladım. haklısın ozemanAssassin: Katil, suikastçi![]()
Kötü insanları öldüren kişilerde katilAssassin: Katil, suikastçi![]()
Gaz yapar.Kuru fasulye
Konu bitmedi cevap verilmedi. Adam geleceği görüyormuş beyler dağılın.Ubisoft'da bu konsepti nah yapar
(Konu bitti,cevap verildi.)