çoban_yıldızı16
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
EditYorumun içine Çanakkale Savaşı'nı doğru yazamayıp bide görünce nasıl bir Türk ulusundayız diyorum.
Senin gibi saygısızlar kendi atısını kalıptan kalıba sokup eğlenmeye çalıştığından yapılmıyor.
EditYorumun içine Çanakkale Savaşı'nı doğru yazamayıp bide görünce nasıl bir Türk ulusundayız diyorum.
Senin gibi saygısızlar kendi atısını kalıptan kalıba sokup eğlenmeye çalıştığından yapılmıyor.
Oo bu laf kavgada söylense kavga çıkarAdamlar zaten Çanakkale'de olanları kabullenmek istemiyor , bu konsepti yapacaklarını mı zannediyorsun ?
Onun yerine Türk tarihini tekrardan batırırlar.Yok kalsın birader.
bkz:Revelations
Tamam bu konu amacından sapıyor işid falan tekrar dönelim konuyaOo bu laf kavgada söylense kavga çıkarŞimdi sen bana her ubisoft çalışanının Türk karşıtı olduğunumu söylemeye çalışıyorsun ? Türk düşmanlı ışid den kaynaklanıyor , Müslümanlığa olan ön yargından da.
Konuyu Işid e götürmüyorum , yabancıların Türkleri sevmemelerinin nedenlerinden biri oİşidle ne alakası var ?
Ben oynarken gayet net hatırlıyorum yeniçerilerin zorla bir kadını sokak arasına getirip dövdüğünü,insanlara zulümler yaptığını ve bizimda kahraman atarlı tavırlarımızla kurtardığımızı.
Konuyu hemen işide götürüp atarlı tavırlar sergileyen sensin,ben görüşümü belirtdim.
Türklerle alakalı bir AC oyunu daha çıkarsa kesinlikle bizi barbar ve cani olarak göstermeye devam edecekler.
Biz ışidmiyizde türkleri sevmiyolar nedeni o değil başka nedenleri vardırKonuyu Işid e götürmüyorum , yabancıların Türkleri sevmemelerinin nedenlerinden biri o![]()
Işid müslümanlığı ''Savunduğu'' İçin ve birçok masum insanı katlettiği için bütün müslüman ülkeler böyle gözüküyor dünyanın geri kalanının gözünde. Biraz internette gezininBiz ışidmiyizde türkleri sevmiyolar nedeni o değil başka nedenleri vardır
Bunu düzgün yapılmamış bir tarih ödevi gibi düşün , tarihi yanlış aktarıp aktarmadıklarını bilemeyiz , her yeniçeri barışın koruyucusu iyilik melekleri olma gibi bir durumları da söz konusu değil.Problem şurda revelations yapıldığında işid var mıydı ?
Şey , o itip kakma olayları benim bildiğim oyunun dinamiklerinden kaynaklı , veya bir görev gereğide olabilir bilmiyorum. Her npc önüne çıkan başka bir npc yi iterek yolunu açıyor.Elbet aralarında vardır kötüsü,ama her sokak başında böyle bir şey görmek ?
Benim oyum:HAYIR
O itip kakma görevler de var oyunda konuyu nereden alıp nereye getirdin İşid müslümanlığı kötü gösteriyor. Olay bu Ancak AC Revealtıons direk olarak osmanlıyı kötü gösteriyor. Ezio'nun Yavuz Sultan Selime son göreve kılıç çekmesi zaten başlı başına bir saçmalık.ZakaTPakaBLoTS bundan bahsediyordu sen yanlış anladın.Şey , o itip kakma olayları benim bildiğim oyunun dinamiklerinden kaynaklı , veya bir görev gereğide olabilir bilmiyorum. Her npc önüne çıkan başka bir npc yi iterek yolunu açıyor.
Asasaıns creed her medeniyei kötü gösteriyorO itip kakma görevler de var oyunda konuyu nereden alıp nereye getirdin İşid müslümanlığı kötü gösteriyor. Olay bu Ancak AC Revealtıons direk olarak osmanlıyı kötü gösteriyor. Ezio'nun Yavuz Sultan Selime son göreve kılıç çekmesi zaten başlı başına bir saçmalık.ZakaTPakaBLoTS bundan bahsediyordu sen yanlış anladın.
Örnekleyebilir misin? Somut konut daha fazla ilgimi çekiyor boş laflar pek ilgimi çekmiyor yazını örnekle inanayımBu oyun olmaz. Çünkü: asasains creed serisi 1802 yıllarından ve Desmond ın sonrasını çok kılıç kullanmadığımız için kabul etmez . Not desmond ile ilgili bir oyun kolay kolay olmaz. Hem desmond öldü[DOUBLEPOST=1422460940,1422460853][/DOUBLEPOST]Asa
Asasaıns creed her medeniyei kötü gösteriyor