Tm ben bir şey mi dedimBakın bir sunucuyu asla belleği(RAM) ile ölçemezsiniz. İstersen 32gb bellek olsun ama sen o sunucuya pentium bir işlemci takarsan gerisini Allah bilir.
Tm ben bir şey mi dedimBakın bir sunucuyu asla belleği(RAM) ile ölçemezsiniz. İstersen 32gb bellek olsun ama sen o sunucuya pentium bir işlemci takarsan gerisini Allah bilir.
Teşekkür Ederim .[DOUBLEPOST=1422715118,1422715083][/DOUBLEPOST]Denemedim ama benim onayımıda aldın güzel paket tebrikler.![]()
Teşekkürler .[DOUBLEPOST=1422715168][/DOUBLEPOST]deniyip editliyeceğim basarılıya benziyor
Teşekkürler .[DOUBLEPOST=1422715198][/DOUBLEPOST]Beğendim![]()
Deneyın Sorun Çıkarsa Bildirin Teşekkürler .Güzele benziyor paket en yakın zamanda deniyecegim![]()
Kullanabilirsiniz .Telif hakkı yoktur umarım![]()
Doğrusunuz .Tabii elitleri kendimdende bir şeyler katarım ama hakkını yiyemem
Teşekkür Ederim[DOUBLEPOST=1422717643,1422717180][/DOUBLEPOST]Çok Yakında Kit PVP Plugin PAketi Sizlerle ...[DOUBLEPOST=1422732677][/DOUBLEPOST]+GüncelBöyle değişik paketler çıkaran insanları görmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş anlatamam. Paketin içeriği bence iyi ve yapacağın diğer paketde daha iyi olabilir. Bence pluginlerin ana işlevlerini öğrenip gereksiz pluginleri sildiğin zaman dört dörtlük bir paket ortaya çıkar. Başarılar![]()
sexymotd olması lazımMerhaba @Dangers58 Sunucunun Motd'sindeki Yeri Nasıl Değiştirebilirim söylermisin?
Önemli Değil HerzamanAntiAura İle Kill Aura Kullananlar Biraz Azaldı Paketi Yapan Arkadaşa Teşekkür Ediyorum
Doğrusunuz SexyMotd .sexymotd olması lazım