Sistemim ve görüşleriniz

Sistemime Puan vericek olsan bu kaç olurdu ?

• 10 puan : süper sistemmiş

Kullanılan: 0 0.0%
  • 9 puan : O oyunları rahatça oynaman lazım çünkü sistemin iyi

Kullanılan: 2 11.8%
  • 8 puan : sadece iyi. fazlası yok.

• 7 puan : Benimkinden iyi değil ama idare eder :/

• 6 puan : Bazı parçalar sistemine göre geri kalmış.

• 5 Puan : Değiştirmen gereken şeyler var.

Kullanılan: 7 41.2%
  • 4 puan : İsmini verdiğin oyunları oynadığına inanamıyorum.

• 3 puan : Bilgisayar değil çöp seninki .

Kullanılan: 3 17.6%
  • 2 puan : Çalışıyor mu kesin ?

• 1 puan : Mario açar mı ?

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Apu+Harici Gpu=Dual Graphics
Harici Gpu+Harici Gpu=Crossfira(Amd için)
Anladım. Fakat bu ikili bir taraftan mantıksız geliyor. A6 5400'ün grafik yongası en fazla 83W çekiyor diye biliyorum. HD 6570 DDR3 45 Wat DDR5 ise 60 Wat çekiyor. Arada bir örtüşme olmazmı?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 14 günde 5 lira harçlık alıyorum haftada 2 gün ek olarak 20 lira. elimde kalan haftada haftada min 10 lira max 20 lira topliyabilirim. yani fiyat +100 olsa ben 100 toplasam kalanını ailem tamamlar(max 200) toplam en fazla fiyat 300-350- olmadı 400.Ayrıca özel günlerde de para geçebilir elime

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Apu+Harici Gpu=Dual Graphics
Harici Gpu+Harici Gpu=Crossfira(Amd için)
Doğru söylüyorsun(ben söylemiştim ama olsn) ekran kartı olarak hd6570 i hiç tavsiye etmem unturnedde kasıyor. Hd7850 veya r7 265 alabilirsin. 450 tl ama pahalı gelirse r7 260x alabilirsin. O 400 tl daha altıda pek önermem kısa sürede lowlarda bile kasacak

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Yaşım 14 günde 5 lira harçlık alıyorum haftada 2 gün ek olarak 20 lira. elimde kalan haftada haftada min 10 lira max 20 lira topliyabilirim. yani fiyat +100 olsa ben 100 toplasam kalanını ailem tamamlar(max 200) toplam en fazla fiyat 300-350- olmadı 400.Ayrıca özel günlerde de para geçebilir elime
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Veya :
Alabilirsin bence.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bütçen 400 Tl diyelim Gt 630'yi 150 tlye sat.Etti 550.a8 7600 ile gskill 2x4 trident 2400 mhz al.641 Tl ediyor.Bütçeni yükseltmeye çalış.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Veya :
Alabilirsin bence.
Arkadaşa hala apu işlemci öneriyorsun. Apular genellikle mini atx yani küçük bilgisayarlarda kullanılır. İçinde hem gpu hemde cpu olduğu için ekran kartı takmaya gerek kalmaz. Bu sistem mini atx olmayacağına göre normal bir işlemci önerin lütfen. Anakart amd destekli ölduğu için amd nin fx serisi işlemcilerinden alabilirsiniz. fx 8320 veya 8350 orta-yüksek halli işlemcilerdir. İsterseniz fx 9590 alabilirsiniz 5 ghz e kadar çıkıyor ama 220 wat tdp si olduğu için faturalara yansır.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşa hala apu işlemci öneriyorsun. Apular genellikle mini atx yani küçük bilgisayarlarda kullanılır. İçinde hem gpu hemde cpu olduğu için ekran kartı takmaya gerek kalmaz. Bu sistem mini atx olmayacağına göre normal bir işlemci önerin lütfen. Anakart amd destekli ölduğu için amd nin fx serisi işlemcilerinden alabilirsiniz. fx 8320 veya 8350 orta-yüksek halli işlemcilerdir. İsterseniz fx 9590 alabilirsiniz 5 ghz e kadar çıkıyor ama 220 wat tdp si olduğu için faturalara yansır.
Fx 9595 tamamen gereksiz bir işlemcidir.Amd işlemcilerde fx 8320'nin üzerine çıkılmamalı.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fx 9595 tamamen gereksiz bir işlemcidir.Amd işlemcilerde fx 8320'nin üzerine çıkılmamalı.
9590 ı ben de tavsiye etmiyorum. ayrıca 8350 de çok fazla tüketmiyor. 8320e var birde o da daha az güç tüketiyor ama hakkında çok da bilgim yok. Gerçek 8320 ile eşit performansı veriyorsa iyi bir işlemci olur. Her ay fatura veriyoruz sonuçta.
Edit:
8320 ile 8350 aynı watt değerindeler ve 8320e değilmiş 8370e imiş o diğerleri 125 iken o 95 watt değerinde.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntel 22 nanometre mimarisini kullanıyor. Buda daha fazla performans daha az ısı. Amd hala 32 nanometrede. Hatta intel broadwell mimarisiyle nanometresini daha küçültecek. Gelecekte pille masaüstü pc kullanırız artık.
R9 300'de fazla güç tüketimi olursa Amd'yi tamamen unutacağım :'/

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütçemi verdim arakdaşlar O bütçeye göre tek bir harcama ile şu anki sistemimi ne kadar ilerletebilirim onu soruyorum. Yani bir şey aldımmı onun gerisi de gelicek biliyorum ama birsüre 'devamını' karşılıyamam.Şu anda tek bir harcama düşünüyorum. Mevcut Battlefiled 4 ve Dying Light oyunlarında kasmayı engelliyecek bir harcama. Şunu alırsın ama şunu da alman gerekir gibi şeyleri karşılıyamam birsüre.Dediğim gibi tek bir parça değişimi yapabilirim sadece. ona göre tavsiyeleriniz neler ?[DOUBLEPOST=1423085731,1423085671][/DOUBLEPOST]
Gerçi ben unuttum bile. Nvidia + intel her zaman kraldır. Amd sürücü desteğini eskiyen ekran kartlarına az veriyor diyor herkes. Nvidia da böyle bir sorun yok.
İntel ve Nvidia gerçekten kral :D biraz geç başladı sistemlere olan ilgim ve gereklilikleri bende. bilseydim çok önceden ayarlardım kral bir sistem :)