çoban_yıldızı16
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Atatürk firavun mu mumyalasınlar
Hocam biraz netten araştır2001 doğumluyum, Ankara'da doğdum hala da Ankara'dayım. Ulan bu kadar sürede, koca şehirde tek duymayan ben miyim vay be.
Atatürk firavun mu mumyalasınlar
Hocam biraz netten araştır2001 doğumluyum, Ankara'da doğdum hala da Ankara'dayım. Ulan bu kadar sürede, koca şehirde tek duymayan ben miyim vay be.
Efsane ney lan iskoçya da loch ness gölü mü burasıBak, abim diyorum.Ben netten araştırdım Ankara'daki akrabalarıma falan sordum öyle bir efsane varmış.
internetten buldugun her şeye inanma Aspargas Haber terimini internetten araştır zaman zaman ticari amaçlı kurulan haber siteleri tirajını arttırmak amacıyla yalan haber yayınlarlar...mantık sana verilen en büyük nimetlerden biridir bunu yeterince iyi kullanırsan küçük duruma düşmezsin...o haber sitesi daha çok tık için bunu yaptı amaçlarınız aynı sende sadece konu açmak için böyle saçma bir şey hakkında açtın ama açtıgın haber kimden bahsediyor onuda düşün derim...Bak, abim diyorum.Ben netten araştırdım Ankara'daki akrabalarıma falan sordum öyle bir efsane varmış.
ya harbi bu forumun yaş ortalaması gittikce azaliyor azaliyor
Heye atatürk yaşiyor gelip bizi t*yipten kurtarcak![]()
Ne demek istiyorsun?[DOUBLEPOST=1423237442,1423237411][/DOUBLEPOST]Tebrikler bizden sınırsız bedava Extreme Atatürkçü VIP kazandınız tebrikler![]()
Mumyaların yaşamadığını biliyorsun değil mi?ya harbi bu forumun yaş ortalaması gittikce azaliyor azaliyor
Heye atatürk yaşiyor gelip bizi t*yipten kurtarcak![]()
Ben yaşıyor demedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111[DOUBLEPOST=1423237556][/DOUBLEPOST]MOD. KONUYU KİTLE GÖZÜNÜ SEVİYİM KONUYU KİLİTLENe demek istiyorsun?[DOUBLEPOST=1423237442,1423237411][/DOUBLEPOST]
Mumyaların yaşamadığını biliyorsun değil mi?
@TanerTekinTr 'nin mesajına alıntı yaptım?MOD. KONUYU KİLİTLE SAVAŞ ÇIKCAK GÖZÜNÜ SEVİYİM[DOUBLEPOST=1423237508,1423237472][/DOUBLEPOST]
Ben yaşıyor demedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111[DOUBLEPOST=1423237556][/DOUBLEPOST]MOD. KONUYU KİTLE GÖZÜNÜ SEVİYİM KONUYU KİLİTLE![]()
kusura bakma.Konu kilit kimse mesaj falan yazmasın.@TanerTekinTr 'nin mesajına alıntı yaptım?
nerden bilion lanEğer ki Atatürk hayata geri dönseydi ki eskisinden çok farklı olacaktı bundan emin olabilirsiniz
Ölüler ölü kalmalıdır yoksa iyi olarak göçen birisi geri geldiğinde tam zıt bir hali ile karşılaşabilirsiniz.
Gizli bağlantılar pnpnerden bilion lan
AKP'ye gönderme[DOUBLEPOST=1423289615,1423289489][/DOUBLEPOST]Yaşayacağı varsada yaşamasın
Ülkenin bu halini görmek ölümden beter onun için![]()
Eğer ki Atatürk hayata geri dönseydi ki eskisinden çok farklı olacaktı bundan emin olabilirsiniz
Ölüler ölü kalmalıdır yoksa iyi olarak göçen birisi geri geldiğinde tam zıt bir hali ile karşılaşabilirsiniz.[/QUOTE Şimdi senin yorumuna göre Atatürk yaşasaydı Türk milletine küfür etcek,sigara içecek gaziniyo vs. gitcek mi diyorsun?!