Mustafa Kemal Atatürk'ün Mumyası Uzmanlar Tarafından bakılıyor! (Arşiv)

Haber Faydalı mı?

• Evet

Kullanılan: 2 11.8%
  • Hayır

Kullanılan: 11 64.7%
  • Sağolasın kardeşim :)

• Canın Sağolsun.

• Kullanılan toplam oy
    17

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Bak, abim diyorum.Ben netten araştırdım Ankara'daki akrabalarıma falan sordum öyle bir efsane varmış.
internetten buldugun her şeye inanma Aspargas Haber terimini internetten araştır zaman zaman ticari amaçlı kurulan haber siteleri tirajını arttırmak amacıyla yalan haber yayınlarlar...mantık sana verilen en büyük nimetlerden biridir bunu yeterince iyi kullanırsan küçük duruma düşmezsin...o haber sitesi daha çok tık için bunu yaptı amaçlarınız aynı sende sadece konu açmak için böyle saçma bir şey hakkında açtın ama açtıgın haber kimden bahsediyor onuda düşün derim...

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya harbi bu forumun yaş ortalaması gittikce azaliyor azaliyor :(

Heye atatürk yaşiyor gelip bizi t*yipten kurtarcak -_-

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MOD. KONUYU KİLİTLE SAVAŞ ÇIKCAK GÖZÜNÜ SEVİYİM :([DOUBLEPOST=1423237508,1423237472][/DOUBLEPOST]
Ne demek istiyorsun?[DOUBLEPOST=1423237442,1423237411][/DOUBLEPOST]
Mumyaların yaşamadığını biliyorsun değil mi?
Ben yaşıyor demedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111[DOUBLEPOST=1423237556][/DOUBLEPOST]MOD. KONUYU KİTLE GÖZÜNÜ SEVİYİM KONUYU KİLİTLE :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Eğer ki Atatürk hayata geri dönseydi ki eskisinden çok farklı olacaktı bundan emin olabilirsiniz :)
Ölüler ölü kalmalıdır yoksa iyi olarak göçen birisi geri geldiğinde tam zıt bir hali ile karşılaşabilirsiniz.

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaşayacağı varsada yaşamasın
Ülkenin bu halini görmek ölümden beter onun için :(
AKP'ye gönderme[DOUBLEPOST=1423289615,1423289489][/DOUBLEPOST]
Eğer ki Atatürk hayata geri dönseydi ki eskisinden çok farklı olacaktı bundan emin olabilirsiniz :)
Ölüler ölü kalmalıdır yoksa iyi olarak göçen birisi geri geldiğinde tam zıt bir hali ile karşılaşabilirsiniz.[/QUOTE Şimdi senin yorumuna göre Atatürk yaşasaydı Türk milletine küfür etcek,sigara içecek gaziniyo vs. gitcek mi diyorsun?!