Türkiyedeki Bayan Oyuncu Sayısı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ülke genelinde garip bir durum var zaten. Aşırı bastırılmadan mıdır bilmem ama kadın gördüğü zaman erkeklerin çoğunda garip değişiklikler oluyor. Aklımdan geçeni de @BlackRains anlatmış ayrıca, kendisini selamlıyorum.

Fakeler de olup ortam suistimal edildikçe insanların birbirine güveni azalıyor.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İnsanlarımız azmasa artar yabancı ülkelerde daha fazla var çünkü daha az azıyorlar yani onu bırak fakelerde fazlaki kızların %80'i erkeklerden daha iyi csgo oynuyor ben şahit olduğumdan bilirim.
" Onlar oyuncu değil " diyen erkek oyuncuları 1.6 müsabakasında çok rahat yenen bir kız görmüşlüğüm var kız oyunculara güvenim sonsuz. Aynı konu CS:GO'da geçerli. Global Elite kız mı olur diyeceksiniz ama var. ( Global Elite = LoL Challenger gibi düşünün )
İşte bu tiplerden çok varda yabancı çoğunluğu

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İnsanlarımız azmasa artar yabancı ülkelerde daha fazla var çünkü daha az azıyorlar yani onu bırak fakelerde fazlaki kızların %80'i erkeklerden daha iyi csgo oynuyor ben şahit olduğumdan bilirim.

İşte bu tiplerden çok varda yabancı çoğunluğu
Bir araştırmaya göre kızlar erkeklerden daha iyi video oyunlarını oynuyormuş.Aslında bu tek bizim ülkemizde yok onların ülkelerinde de var fakat biz de ki gibi aşırı değil onlar da hemen kızı savunuyorlar ve pislik yapanı dışlıyorlar oyunda biz de ise sen fakesin diye küfür hakaret ediliyor veya pis pis ergen ergen yavşıyorlar onlarda yavşıyor fakat böyle değil onlar arkadaş olmak isterler aradan bir süre geçer sonra yavaştan insan gibi yavşarlar fakat genelde kızmış erkekmiş şeylerine sallamayıp oyunlarına bakıyor adamlar.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
""En son bir türk sunucusuna girdiğimde herkes bir yere toplanmış bir şeyler yapıyodu gidip bakıyım dedim.Aman tanrım oda ne bir kız.(SHİFT, SHİFT, SHİFT, SHİFT, SHİFT ,SHİFT SHİFT, SHİFT, SHİFT, SHİFT, SHİFT ----Yapışkan Tuşlar-HAYIR, SHİFT, SHİFT, SHİFT, SHİFT.)""

Türk oyuncusnun aklından konuştum.(Ben yapmış değilim.)

• Beğen
Reactions: DIO

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Solak solak sunucularda oynarsanız Bayan oyuncu bulamayabilirsiniz ben bir serverde erkek değil full bayan oyuncularla takıldım server çok kaliteliydi B-) (OrizonTurk factions server-kapandı)

Yani kaliteli serverlerde bayan oyuncu daha çok oluyor.

Lapisli fekşınlarda bayan olduğunu söyleyenlerin çoğu fake :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Benim eskiden bir Wolfteam hesabım vardı, ablamla birlikte oynardık. M-Star da oynadık birlikte. Cs 1.6 da oynadık. Yani önlerinde hiçbir engel yok, tamamen istek meselesi.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşım vardı adam fakeliği mesleği haline getirmiş minecraft metin 2 ve birsürü oyunda adam fakelik yapıyor hatta bi ara msn açmıştı önceden resmine de eski sevgilisinin resmini koymuş adam alışkanlık haline getirmiş :(