Lanetli Creeper
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ama onlar Adfly sayesinde para kazanıyorlar. Bir de sayfada bir süre bekledikten sonra G2A açılıyor. Sağda solda reklamlar da var. Bu yüzden gerçek olabilir.
2 gün sonra da migrated account der ztnRahatlıkla Hesap Alabilirsin.
2 gün sonra da migrated account der ztn
._. yemeyin beni.5 Aydır Kullanıom Ühühühühühü
._. yemeyin beni.
ben gidiyorum yok böyle saçmalık.
Yahu mantığınızı zorlayın be, hangi akıl hastası 60 TL'lik oyunu 20 puana verir ki ? Hadi onu geçtim puan nedir arkadaş ? Adamlarda azıcık akıl olsa gider facebook sayfalarını beğendirirlerdi. Senin o hesapların 1 aya kapatılır merak etme. Ayrıca ben de hemen Mojang'a şikayet ediyorum bulduğum hesapları.Rahatlıkla Hesap Alabilirsin.
aynnYahu mantığınızı zorlayın be, hangi akıl hastası 60 TL'lik oyunu 20 puana verir ki ? Hadi onu geçtim puan nedir arkadaş ? Adamlarda azıcık akıl olsa gider facebook sayfalarını beğendirirlerdi. Senin o hesapların 1 aya kapatılır merak etme. Ayrıca ben de hemen Mojang'a şikayet ediyorum bulduğum hesapları.
Yahu mantığınızı zorlayın be, hangi akıl hastası 60 TL'lik oyunu 20 puana verir ki ? Hadi onu geçtim puan nedir arkadaş ? Adamlarda azıcık akıl olsa gider facebook sayfalarını beğendirirlerdi. Senin o hesapların 1 aya kapatılır merak etme. Ayrıca ben de hemen Mojang'a şikayet ediyorum bulduğum hesapları.
aynn
o senin oynadığın hesap da çalıntıdır.
aynen ya20 Klikle G2A dan VE AdFly dan Tonla Para Kazanıyorlar Hatta Kâr Ediyorlar.
aynen ya
hesaplarında çalıntı değil dimi böyle adamlar kendileri almış size veriyorlar...
la g2a da bende altın madenciliği yaptım
20 tıklama 1dolar ediyor. 1 DOLAR!
Kullanmadan Cahil Cahil Mesajlar Yazarak Ne Kazandın Soruyorum.
Bakın sevgili arkadaşlar, milletin artık bunlara yorum yazmaktan parmakları kopacak ; FreeGG, Minecraft-satinal ve minecraf-tity adlı siteler FAKEDİR ASLA İNANMAYINIZ ! Görüyorum ki bazı youtube kanalları sırf PARA KAZANMAK İÇİN !!! videoların altlarına bu siteleri koyuyorlar. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu tür sitelere güvenmeyiniz sonra pişman olursunuz benden demesi. Ayrıca bu iş artık çok fazla uzadı, bir rapor hazırlayıp şikayet edeceğim bu siteleri. Hem siteler, hemde aldığınız premiumlar kapansın da aklınız başınıza gelsin.20 Klikle G2A dan VE AdFly dan Tonla Para Kazanıyorlar Hatta Kâr Ediyorlar.[DOUBLEPOST=1423919877,1423919843][/DOUBLEPOST]
Statları 0 Geldi Ve Şimdiye Kadar Oturum Açılamadı:Geçersiz Oturum Hatası Almadım.
Bende yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bakın sevgili arkadaşlar, milletin artık bunlara yorum yazmaktan parmakları kopacak ; FreeGG, Minecraft-satinal ve minecraf-tity adlı siteler FAKEDİR ASLA İNANMAYINIZ ! Görüyorum ki bazı youtube kanalları sırf PARA KAZANMAK İÇİN !!! videoların altlarına bu siteleri koyuyorlar. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu tür sitelere güvenmeyiniz sonra pişman olursunuz benden demesi. Ayrıca bu iş artık çok fazla uzadı, bir rapor hazırlayıp şikayet edeceğim bu siteleri. Hem siteler, hemde aldığınız premiumlar kapansın da aklınız başınıza gelsin.
NOT : Artık şu konuları açanları sınırsız banlaması için veya uyarı almaları için craft_man'a mesaj atacağım. Millet bıktı artık bu şeref yoksunu insanların tuzağına düşmekten.