FreeGG gerçek mi?

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama onlar Adfly sayesinde para kazanıyorlar. Bir de sayfada bir süre bekledikten sonra G2A açılıyor. Sağda solda reklamlar da var. Bu yüzden gerçek olabilir.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rahatlıkla Hesap Alabilirsin.
Yahu mantığınızı zorlayın be, hangi akıl hastası 60 TL'lik oyunu 20 puana verir ki ? Hadi onu geçtim puan nedir arkadaş ? Adamlarda azıcık akıl olsa gider facebook sayfalarını beğendirirlerdi. Senin o hesapların 1 aya kapatılır merak etme. Ayrıca ben de hemen Mojang'a şikayet ediyorum bulduğum hesapları.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu mantığınızı zorlayın be, hangi akıl hastası 60 TL'lik oyunu 20 puana verir ki ? Hadi onu geçtim puan nedir arkadaş ? Adamlarda azıcık akıl olsa gider facebook sayfalarını beğendirirlerdi. Senin o hesapların 1 aya kapatılır merak etme. Ayrıca ben de hemen Mojang'a şikayet ediyorum bulduğum hesapları.
aynn
o senin oynadığın hesap da çalıntıdır.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

20 Klikle G2A dan VE AdFly dan Tonla Para Kazanıyorlar Hatta Kâr Ediyorlar.[DOUBLEPOST=1423919877,1423919843][/DOUBLEPOST]
aynn
o senin oynadığın hesap da çalıntıdır.

Statları 0 Geldi Ve Şimdiye Kadar Oturum Açılamadı:Geçersiz Oturum Hatası Almadım.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullanmadan Cahil Cahil Mesajlar Yazarak Ne Kazandın Soruyorum.
20 Klikle G2A dan VE AdFly dan Tonla Para Kazanıyorlar Hatta Kâr Ediyorlar.[DOUBLEPOST=1423919877,1423919843][/DOUBLEPOST]

Statları 0 Geldi Ve Şimdiye Kadar Oturum Açılamadı:Geçersiz Oturum Hatası Almadım.
Bakın sevgili arkadaşlar, milletin artık bunlara yorum yazmaktan parmakları kopacak ; FreeGG, Minecraft-satinal ve minecraf-tity adlı siteler FAKEDİR ASLA İNANMAYINIZ ! Görüyorum ki bazı youtube kanalları sırf PARA KAZANMAK İÇİN !!! videoların altlarına bu siteleri koyuyorlar. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu tür sitelere güvenmeyiniz sonra pişman olursunuz benden demesi. Ayrıca bu iş artık çok fazla uzadı, bir rapor hazırlayıp şikayet edeceğim bu siteleri. Hem siteler, hemde aldığınız premiumlar kapansın da aklınız başınıza gelsin.

NOT : Artık şu konuları açanları sınırsız banlaması için veya uyarı almaları için craft_man'a mesaj atacağım. Millet bıktı artık bu şeref yoksunu insanların tuzağına düşmekten.

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama gerçekten bu siteden premium aldığını söyleyen, kişi var. Hatta internette birsürü video var. Ya gerçekse diye düşünmeden edemiyor insan.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bakın sevgili arkadaşlar, milletin artık bunlara yorum yazmaktan parmakları kopacak ; FreeGG, Minecraft-satinal ve minecraf-tity adlı siteler FAKEDİR ASLA İNANMAYINIZ ! Görüyorum ki bazı youtube kanalları sırf PARA KAZANMAK İÇİN !!! videoların altlarına bu siteleri koyuyorlar. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu tür sitelere güvenmeyiniz sonra pişman olursunuz benden demesi. Ayrıca bu iş artık çok fazla uzadı, bir rapor hazırlayıp şikayet edeceğim bu siteleri. Hem siteler, hemde aldığınız premiumlar kapansın da aklınız başınıza gelsin.

NOT : Artık şu konuları açanları sınırsız banlaması için veya uyarı almaları için craft_man'a mesaj atacağım. Millet bıktı artık bu şeref yoksunu insanların tuzağına düşmekten.
Bende yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.
Neden insanlar diretiyor ki.Hiç anlamam zaten.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@AtakanRS seni referans olarak göstermek amacı ile sana doğru bir hesap vermiş olabilirler. Bu olasılıkta var, hiçbir şekilde Minecraft.net'ten satın almadığınız hesaplar düzgün çalışmaz. Bu tür saçma sapan siteler Minecraft üzerinden prim yaparak para kazanıyorlar. Boşu boşuna uğraşıp kendinizi yormayın.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun gibi sitelerd surveylere girerseniz bilgisayarınızdaki internet klasörüne verir virüsü sonra youtube facebook google gg