Oyuncuların Canını Artırma |DESTEK

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pvp serverim var benim baya bir doluyor ve 3-4 kişi bir birine giriyor hemen ölüyorlar bende canları 10 degilde 20 yapmayı düşündüm bunu nasıl yapabiliriz?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
giyildiğinde kalp sayısını artıran bir zırh yapılabiliyor command blockla
ve /effect @a 21 süre miktar miktarı kadar can ekler
bu ise altın kalp ekler id:22

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
giyildiğinde kalp sayısını artıran bir zırh yapılabiliyor command blockla
ve /effect @a 21 süre miktar miktarı kadar can ekler
bu ise altın kalp ekler id:22
nasıl tam olarak anlamadım zırha nasıl can ekliyecegiz? ben normal can eklemek istiyorum 10 iken 20 olmasını

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
nasıl tam olarak anlamadım zırha nasıl can ekliyecegiz? ben normal can eklemek istiyorum 10 iken 20 olmasını
Kod:
/give @p diamond_helmet 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:generic.maxHealth,Name:generic.maxHealth,Amount:20,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}],display:{Name:"Canlılık Kaskı",Lore:["Giydiğinizde Canınız Artar"]}}
+20 Can Veren Bir Kask Verebilirsin Diyor Yani Hiç Kırılmayan Oyunucuyu 20 Kalp Yapan Bir Kask
Veya Oyuna Girerken Basınç Plakası Basar MaxHeal Effecti Verirsin Diyor.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
/give @p diamond_helmet 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:generic.maxHealth,Name:generic.maxHealth,Amount:20,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}],display:{Name:"Canlılık Kaskı",Lore:["Giydiğinizde Canınız Artar"]}}
+20 Can Veren Bir Kask Verebilirsin Diyor Yani Hiç Kırılmayan Oyunucuyu 20 Kalp Yapan Bir Kask
Veya Oyuna Girerken Basınç Plakası Basar MaxHeal Effecti Verirsin Diyor.
Ben full iron sete bunların hepsini yazıcam mesela iron_helmet iron_chestplate

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Configlerde böyle komutlar işliyor mu bilemicem ama effect vermek en iyisi tabi o efekti verince kalplerin dolması için yenileme de vermen gerekçek

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
can barında 20 kalp olayı amount denen yere göre
eğer bir hata yapmadıysanız olur
ama serverde kit olarak nasıl bilmem heartplus deneyin

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bunu Bir Serverde Görmüştüm Plugin Gibi Bişi Vardı Ek Can Ekliyordu Ench Olarak Zırhı Giyince Canın +6 filan Artıyordu Sonra Kılıca Ench Basınca Ek Özellikler Geliyordu Bunun Gibi Şeyler Bu Mümkün Bence
zırha olmayan bir ench gibi bişi basarsın(bir videoda vardı)
attributemodifiersle MaxHealth yaparsın giyince kalbin artar