nasıl tam olarak anlamadım zırha nasıl can ekliyecegiz? ben normal can eklemek istiyorum 10 iken 20 olmasınıgiyildiğinde kalp sayısını artıran bir zırh yapılabiliyor command blockla
ve /effect @a 21 süre miktar miktarı kadar can ekler
bu ise altın kalp ekler id:22
nasıl tam olarak anlamadım zırha nasıl can ekliyecegiz? ben normal can eklemek istiyorum 10 iken 20 olmasını
/give @p diamond_helmet 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:generic.maxHealth,Name:generic.maxHealth,Amount:20,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}],display:{Name:"Canlılık Kaskı",Lore:["Giydiğinizde Canınız Artar"]}}
Ben full iron sete bunların hepsini yazıcam mesela iron_helmet iron_chestplate+20 Can Veren Bir Kask Verebilirsin Diyor Yani Hiç Kırılmayan Oyunucuyu 20 Kalp Yapan Bir KaskKod:/give @p diamond_helmet 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:generic.maxHealth,Name:generic.maxHealth,Amount:20,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}],display:{Name:"Canlılık Kaskı",Lore:["Giydiğinizde Canınız Artar"]}}
Veya Oyuna Girerken Basınç Plakası Basar MaxHeal Effecti Verirsin Diyor.
kardeş denedim ben bu işi kask veriyor giyiyoruz ama can barı 20 olmuyorConfiglerde böyle komutlar işliyor mu bilemicem ama effect vermek en iyisi tabi o efekti verince kalplerin dolması için yenileme de vermen gerekçek
bir plugin buldum 73 kalp bile eklıyorsun ginede saolcan barında 20 kalp olayı amount denen yere göre
eğer bir hata yapmadıysanız olur
ama serverde kit olarak nasıl bilmem heartplus deneyin
MP'de CMD block kullanarak AttributeModifiers üretemezsin bunu anca singleplayerda yaparsınkardeş denedim ben bu işi kask veriyor giyiyoruz ama can barı 20 olmuyor
zırha olmayan bir ench gibi bişi basarsın(bir videoda vardı)Bunu Bir Serverde Görmüştüm Plugin Gibi Bişi Vardı Ek Can Ekliyordu Ench Olarak Zırhı Giyince Canın +6 filan Artıyordu Sonra Kılıca Ench Basınca Ek Özellikler Geliyordu Bunun Gibi Şeyler Bu Mümkün Bence