Ne diyelim Forum'a hoşgeldin![]()
Foruma'a Hoşgeldin.
Hepinize teşekkürler.Hoşgeldin. İyi forumlar. Sorunum olduğunda sana danışabilirim.
Ne tür konuda bilgilisin bu arada?
Mesela program kodlama gibi (Başka örnekler bulamadım niyeyse neyse ben anime izlemeyeye devam.)Hepinize teşekkürler.
Ne konuda bilgiliyim ? Uzun zamandır minecraft da oynamiyordum, PC çökmüştü, konular acildikca bildiğimi cevaplayacagim, bilmediklerini de bilenlere yonlendireceğim.
Sadece Minecraft Hakkında mı Bilgin Var?Hepinize teşekkürler.
Ne konuda bilgiliyim ? Uzun zamandır minecraft da oynamiyordum, PC çökmüştü, konular acildikca bildiğimi cevaplayacagim, bilmediklerini de bilenlere yonlendireceğim.
Dostum onun sormak istediği mesela plugin mi yapıyon buildin iyimi vb. diye soruyorHepinize teşekkürler.
Foruma hg.
Ben buranın Muasakibarasıyım...
death note delisiyimdir. 21 kere death note izlemişliğim bide 16 kere mangasını okumusluğum vardır.
_______
Müzikleri çok severim. Sevdiğim yemeklerden biri Kokoreçtir. yaklaşık 35 tane yüklü oyunum bulunmaktadır. 18 tanesi paralı diğerleri ücretsizdir. Bir de 20 Tlye indirimdeyken Super Street Fighter IV : Arcade Edition almıştım D&R den
Bir de İnternette oynadığım bir kaç oyun var. Kawai run 2 gibi.
_______
Anlaşacağımızı Düşünüyorum. Aktif Olursan Beni sık sık görebilirsin ama su aralar foruma pek girmiyorum.
Özel bir durumum var biraz hastayım. Ama Genelde Beni görebilirsin.
3.yılımdayım. 3 yıldır Forumdayım yani