Helter o ayrı konu![]()
[DOUBLEPOST=1424456266,1424456183][/DOUBLEPOST]Atakan o kadar kolay değil işte o Command Block içindeki yazıları iyice çevirmen gerek Google Translate ile değil. Onun içinde sağlam bir İngilizce gerek
![]()
Fakat, birçok kez çevirmenlik yapanlarda arada hatalar yapabiliyorOyunlarda Sürekli Duyduğumuz Kavramların Türkçesini Bilmemek Oyuncular Topluluğunda Ayıptır...
Fakat, birçok kez çevirmenlik yapanlarda arada hatalar yapabiliyor![]()
Atakan sen daha "B"'yi bile büyük yazamıyorsun nasıl hata yapmazsın. Ben bile çevirirken kontrol ediyorum 3 kere...![]()
[DOUBLEPOST=1424457555,1424457515][/DOUBLEPOST]Birde tüm kelimelerin baş harfi büyük olmaz.
![]()
Tamam zaten konuşarak 2. sayfaya geçmişiz. Artık susalım...Burası Bir Forum Canlı Çeviri Sohbeti Değil.
görüsün benim ilgimi cekti türkçeyi konusmayı bayadır sürdürmüyom ondan olabilir ama çeviriler % 100 de %100 analmlı olacaktır[DOUBLEPOST=1424475658,1424475598][/DOUBLEPOST]"Çok yakında geliçektir" diyen birinin çeviri yapmasını pek doğru bulmuyorum.
İngilizcen iyi se düsünmem lazım skypen varsa eklersin ve yoruma türkçe çeviri için geldim de ozaman ben anlarım[DOUBLEPOST=1424475824][/DOUBLEPOST]Çevirmen arıyorsan beni alabilirsin. İngilizcem ve imla kurallarını iyi kullanırım![]()
Okadar kolay olsa ne güzel oyun komutlara izin vermiyo oyun dosyasından oyun modunu hiç bozmadan creative 11 re ve respawnnı değistirmem lazım sonra türçelestirip oyunun modunu yine bozmadan aynı yere gelip oyun icini eskisine döndürmem lazım bumu cok kolay ?[DOUBLEPOST=1424476003][/DOUBLEPOST]Çevirmekte bir şey Yok Zaten Olan Mapin Command Block Komutlarını Değiştiriosun Sadece![]()
Ben yatmadan önce korku filmi izlerek uyuyom ama naparsın en korkunç oyun bu cıkmıs[DOUBLEPOST=1424476094][/DOUBLEPOST]En korkunç oyunu ha, ben hergün dershanede oynuyorum telefonumda. Gülüyorum çıkınca.
susmayın boğle iyi yorum kasıyom[DOUBLEPOST=1424476194][/DOUBLEPOST]Tamam zaten konuşarak 2. sayfaya geçmişiz. Artık susalım...![]()
![]()
Merak etme ben normal ingilizceyi türkçeye çeviyom sonra türkçeyi super bilenler gleiyolar düzeltiyolar toplam 13 TL gidiyo ama bi bakıyom deştek yok okadar iyi sen denemelik olarak map vercem skypeye gelmeyi unutma diyer yorumlar icinHelter o ayrı konu![]()
[DOUBLEPOST=1424456266,1424456183][/DOUBLEPOST]Atakan o kadar kolay değil işte o Command Block içindeki yazıları iyice çevirmen gerek Google Translate ile değil. Onun içinde sağlam bir İngilizce gerek
![]()
Tamam, ama ankette neden "boğle" yazdın acaba?görüsün benim ilgimi cekti türkçeyi konusmayı bayadır sürdürmüyom ondan olabilir ama çeviriler % 100 de %100 analmlı olacaktır[DOUBLEPOST=1424475658,1424475598][/DOUBLEPOST]
İngilizcen iyi se düsünmem lazım skypen varsa eklersin ve yoruma türkçe çeviri için geldim de ozaman ben anlarım[DOUBLEPOST=1424475824][/DOUBLEPOST]
Okadar kolay olsa ne güzel oyun komutlara izin vermiyo oyun dosyasından oyun modunu hiç bozmadan creative 11 re ve respawnnı değistirmem lazım sonra türçelestirip oyunun modunu yine bozmadan aynı yere gelip oyun icini eskisine döndürmem lazım bumu cok kolay ?[DOUBLEPOST=1424476003][/DOUBLEPOST]
Ben yatmadan önce korku filmi izlerek uyuyom ama naparsın en korkunç oyun bu cıkmıs[DOUBLEPOST=1424476094][/DOUBLEPOST]
susmayın boğle iyi yorum kasıyom[DOUBLEPOST=1424476194][/DOUBLEPOST]
Merak etme ben normal ingilizceyi türkçeye çeviyom sonra türkçeyi super bilenler gleiyolar düzeltiyolar toplam 13 TL gidiyo ama bi bakıyom deştek yok okadar iyi sen denemelik olarak map vercem skypeye gelmeyi unutma diyer yorumlar icin![]()
Tamam, ama ankette neden "boğle" yazdın acaba?
Acaba gecenin 3 de eve geldimden olabilirmi ?Bana türkçen kötü diyor ama onun türkçesini gördük. Bu mapi asla yapamaz![]()
Acaba gecenin 3 de eve geldimden olabilirmi ?