kendi paranormal varlığınızı yaratın ve üstteki üyeyi bunla katledin

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ultimate Immortal Invincible Undefeatable Giant Blaster Dark Demon Legendary Super Saiyan 9000 Broly :D ile üsttekini tek parmak şıklatmasıyla öldürmesini seyrederken halı sahaya gidip top oynarım. :) Ne senaryo ama :)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Uzay-Zaman ve Mekanı kontrol edebilen, humanoid bir yaratık. Kendisini ve başka varlıkları uzay boşluğunda herhangi bir yere ışınlayabilir. Ayrıca moleküler programlama gücü ile elektron dizilimi değiştirirlmiş plazma atomları kullanarak lazer saldırısı yapabilir. Kendisine ait olan boyutta özel yaratıklarını saklar(Bunlardan biri de Zurinqun olsun .s) İstediği zaman hepsini kontrol edebilir.
Üstteki üyenin iç organlarını ağzına ışınlayarak kendi kanında boğulmasını sağlar ve onu yanardağına sarkıtıp kül oluncaya kadar bekletir, küllerini canavarlarından birine yedirir ve canavarının da karnını deşerek midesini uzay boşluğuna ışınlar.Sonra lazer saldırısı ile bu dünyadaki varlığını siler.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzay-Zaman ve Mekanı kontrol edebilen, humanoid bir yaratık. Kendisini ve başka varlıkları uzay boşluğunda herhangi bir yere ışınlayabilir. Ayrıca moleküler programlama gücü ile elektron dizilimi değiştirirlmiş plazma atomları kullanarak lazer saldırısı yapabilir. Kendisine ait olan boyutta özel yaratıklarını saklar(Bunlardan biri de Zurinqun olsun .s) İstediği zaman hepsini kontrol edebilir.
Üstteki üyenin iç organlarını ağzına ışınlayarak kendi kanında boğulmasını sağlar ve onu yanardağına sarkıtıp kül oluncaya kadar bekletir, küllerini canavarlarından birine yedirir ve canavarının da karnını deşerek midesini uzay boşluğuna ışınlar.Sonra lazer saldırısı ile bu dünyadaki varlığını siler.

GIGANTIC Legendary MEGA ULTRA HYPER Saiyan Broly'i yaratıyorum. Ve üstteki üyenin üstüne tuvaletini yapıp üstteki üyenin vücudunun acı ile yanmasını seyrederken Minecraft oynamaya başlıyor olduğumdan yardım edemiyorum ve üstteki üye ölüyor. Yeniden doğduğunda yine Broly üstüne tuvaletini yapar, yine aynı son olur. Yani kısır döngü.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin yaptığınız gereksiz yorumlar ardından ben konuyu tekrar aydınlatayım. Benim istediğim gerektiğinde benim beyinimi bile ele geçirip yapmam gerekenleri yapacak gördüğü herşeye dönüşebilen fırlattığı lazer toplarıyla dünyanın çekirdeğine kadar ulaşabilen normal hali yapışkan ve yarı saydam olan bir canavarcık :Dksfdh ben genelde köpek olarak kullanıyorum canım sıkılıyor bana dönüşüyor beraber bilgisayar falan oynuyoruz oh ne rahat. Normal boyu 50 cm kadar ama bana dönüşünce boyuma ulaşıyor resmen ikizim gibi oyş

gereksiz? benim yarattığım broly'lerin %0.00000000000000001'i bile olamaz o canavarcık :D broly tek başına canı sıkıldıkça galaksi yok ediyor hem de bu formları olmadan. bu formuyla tanrı dışındaki her varlığı, her şeyi yok edebilir. tanrıyı kimse göremez zaten.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
0.001 mm Boylarında, Mikroskop İle Görülebilen,Tek Hareketle Tüm Galaksiyi Yok Edebilen Bir Virüs İle Yok Ediyorum Seni