- En iyi cevaplar
- 0
Ultimate Immortal Invincible Undefeatable Giant Blaster Dark Demon Legendary Super Saiyan 9000 Broly
Uzay-Zaman ve Mekanı kontrol edebilen, humanoid bir yaratık. Kendisini ve başka varlıkları uzay boşluğunda herhangi bir yere ışınlayabilir. Ayrıca moleküler programlama gücü ile elektron dizilimi değiştirirlmiş plazma atomları kullanarak lazer saldırısı yapabilir. Kendisine ait olan boyutta özel yaratıklarını saklar(Bunlardan biri de Zurinqun olsun .s) İstediği zaman hepsini kontrol edebilir.
Üstteki üyenin iç organlarını ağzına ışınlayarak kendi kanında boğulmasını sağlar ve onu yanardağına sarkıtıp kül oluncaya kadar bekletir, küllerini canavarlarından birine yedirir ve canavarının da karnını deşerek midesini uzay boşluğuna ışınlar.Sonra lazer saldırısı ile bu dünyadaki varlığını siler.
insan çökerten dDos Canavarı ile İlk İnternetini, Sonrada Seni Yalan Ederim.
sen mantity 31 i biliyırmısınTabikide Mant... eeee Yani Broly.exe
sen mantity 31 i biliyırmısın![]()
Sizin yaptığınız gereksiz yorumlar ardından ben konuyu tekrar aydınlatayım. Benim istediğim gerektiğinde benim beyinimi bile ele geçirip yapmam gerekenleri yapacak gördüğü herşeye dönüşebilen fırlattığı lazer toplarıyla dünyanın çekirdeğine kadar ulaşabilen normal hali yapışkan ve yarı saydam olan bir canavarcıkksfdh ben genelde köpek olarak kullanıyorum canım sıkılıyor bana dönüşüyor beraber bilgisayar falan oynuyoruz oh ne rahat. Normal boyu 50 cm kadar ama bana dönüşünce boyuma ulaşıyor resmen ikizim gibi oyş
o zaman mantity 31 yeneceğini de bilmen gerekirdi bu yüzden seni öldürüyorumEvet. VE Seni dDos Canavarımla Seni Yok Ediyorum.
Eren Bülbül'ü Çağırıyorum.Bülbül Gibi Sesiyle Kulaklarınızı Linç Ediyor Ve Ölüyorsunuz.@Sergunkorowakurwa u çağırıyorum ve inanılmaz ego gücü ile hepinizi öldürüyor.