- En iyi cevaplar
- 0
Gözlerinde ağri varsa bence hiç düşünmeden ailene söle bi doktora gidinGözlük Tavsiye EdinKORKMAYA başladım
Gözlerinde ağri varsa bence hiç düşünmeden ailene söle bi doktora gidinGözlük Tavsiye EdinKORKMAYA başladım
Bilgisayar ışınından koruyucu camlar kullanıyorum. 8 saat başındayım. Ne göz ağrısı, ne göz batışması. 0 problem.
Eskidendi zaten deliler gibi oynamak bi league of legendse başla durabiliyonmu demesi kolay öleozaman az oyna
şimdi yükledim ekrani hafiften turunculaştirdi :/mavi ışınlar çok zarar veriyor göze f.lux diye bi uygulama var gün saatine göre mavi ışığı kesiyor
şimdi yükledim ekrani hafiften turunculaştirdi :/
babamda var la aynisi akşam araba sürerken takiyoLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.o bahsedilen gözlükler galiba onlarıda taksan aynı etkiyi yapıcak
kullanbabamda var la aynisi akşam araba sürerken takiyo![]()
Arkadaş tam belirtmemiş fakat sıkıntı galiba retina dekolmanı tarzı bir şey.illa bilgisayarla alakalı olmak zorunda değil belki den doğuştan dı bazılarında öyle olur ben 4 yaşından belli gözlük kullanıyorum 12 saat bilgisayar başında olduğum halde çok nadir ağrı sızı vb şeylerle karşılaştım yani gözünde bir sorun olmasa bile bir doktora görünmekte fayda var göz rahatsızlıklarını fark edemeye bilirsin
Benden kötüleride varmiş ne diyimArkadaş tam belirtmemiş fakat sıkıntı galiba retina dekolmanı tarzı bir şey.
İlerledikçe sıkıntı çıkar ve geri dönüşü olmayan bir yola sokar insanı maalesef.
Ne kadar tedavi ameliyata girseniz de o gözler eskisi gibi görmeyebilir.
Bu tarz büyük bir sıkıntıda gözde kanlanma filan oluyor o yüzden genelde kendini belli ediyor.![]()
O ne oluyor
Sadece ekrani turuncu yapti yani bi işe yararmi bilmiyorumBilgisyarın Saatine Göre Ekranın Rengini Değiştiriyor. Bu Sayede Göz Problemlerinin Az da Olsa Önüne Geçiyor Sanırım
gözünü yormuyor mesela parlaklığı ne kadar kısarsan kıs gözünü yoruyor ama mavi ışığı kapatınca yormuyorSadece ekrani turuncu yapti yani bi işe yararmi bilmiyorum