Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir bakmışım evim lav içerisinde cayır cayır yanıyor...

Şöyle bir şey, gerçek hayatta bu durum olursa, yaşaman imkansız. Lav sana değse de değmese de yaşaman imkansız. Herhangi bir kaçış yolu yok. Fakat, acılar içinde yanarak yavaşça ölmektense (tabi çok kısa bir süre içinde ölürsün), çok büyük bir kuvvetle kafamı duvara vurarak kendimi ******* ederim. Hadi ölmedim, bayılırım. Bayıldığımda da zaten ölmüşümdür.
******* edersen direk cehennem e gidersin bunuda bil :D bunu gözüne alıyormusun ? birde beyler şöyle düşünün cehennemde 100000 katı felan yancaz

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyse daha fazla 12-15 yaşındaki kişilere cevap yazmıcam konuşsun konuşsun dursunlar yaw he ehe law ne arar yaw he he haklısınız yaw he he :D

Ben de imkansız dedim ya? :)
ama yinede çok iyi bir eğitim almış kişi bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum ama çok çok çok iyi ve profesionel

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayallerle yaşamayi sevmem yoksa gercekler acı verir.[DOUBLEPOST=1424808530,1424808476][/DOUBLEPOST]

ben wikinin yalancısıyım :p

lav %100 plazma değildir çünkü gaz zaten plazmanın bir alt halidir, gaz gözle görünmez, plazma hiç görünmez demektir.

lav sıvı özelliği gösteren bir plazmadır diyebiliriz kısaca.

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
neyse daha fazla 12-15 yaşındaki kişilere cevap yazmıcam konuşsun konuşsun dursunlar yaw he ehe law ne arar yaw he he haklısınız yaw he he :D

ama yinede çok iyi bir eğitim almış kişi bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum ama çok çok çok iyi ve profesionel
Telekinezi'de elementleri de yönetebiliyorsun belki ateşi biraz oynatabilirsin.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

O kadar profesyonel olmalı ki o anda beynindeki her şeyi silip sadece psi-ball yapmaya odaklanmalı. O psi-ball ile çevresinde manyetik bir kalkal oluşturabilir.