- En iyi cevaplar
- 0
Mantik seviyeni sorgulamaya basladim =/sonunda bir mantıklı cevap![]()
Simdiye dek kendimce "varsayim durumun" nedeniyle hakli gordum seni. Ama sadece o lavlari evinizde varsayin kismi...
Mantik seviyeni sorgulamaya basladim =/sonunda bir mantıklı cevap![]()
Ohoooo bu çocuk 19 yaşındaysa bende 25 yaşındayımevet yaşına 3 ekleyip yaşının 16 olduğunu buldum sende benim yaşımı kendi yaşına 3 ekleyerek bul bakalım
zaaaaaaaxd
kusura bakmayın bu ergen zihniyetsiz arkadaşımın anladığı dilden konuşmak istedim
herkes hayal kurar önemli olan gerçek olması![]()
Ben de imkansız dedim ya?o anda böyle bir şey olabileceğini hiç sanmıyorum![]()
******* edersen direk cehennem e gidersin bunuda bilBir bakmışım evim lav içerisinde cayır cayır yanıyor...
Şöyle bir şey, gerçek hayatta bu durum olursa, yaşaman imkansız. Lav sana değse de değmese de yaşaman imkansız. Herhangi bir kaçış yolu yok. Fakat, acılar içinde yanarak yavaşça ölmektense (tabi çok kısa bir süre içinde ölürsün), çok büyük bir kuvvetle kafamı duvara vurarak kendimi ******* ederim. Hadi ölmedim, bayılırım. Bayıldığımda da zaten ölmüşümdür.
ama yinede çok iyi bir eğitim almış kişi bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum ama çok çok çok iyi ve profesionelBen de imkansız dedim ya?![]()
Eh yani, şahadet bile getiremezdin korkudan.Ben de imkansız dedim ya?![]()
Gif göstermeye çalıştı sanırsam onu dünyadaki 7 milyar insanın her biri yapabiliyor. (BEBEHLERİ FALAN SAYMIYORUM YANİ SÖYLEMEME GEREK YOKTUR HA?)![]()
Biz bunu yaparken psi-ballda neymis
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gel iddiaya girek evi yakayım şehadet getiriliyormu getirilmiyormu bahahEh yani, şahadet bile getiremezdin korkudan.![]()
hayallerle yaşamayi sevmem yoksa gercekler acı verir.[DOUBLEPOST=1424808530,1424808476][/DOUBLEPOST]
ben wikinin yalancısıyım![]()
Telekinezi'de elementleri de yönetebiliyorsun belki ateşi biraz oynatabilirsin.neyse daha fazla 12-15 yaşındaki kişilere cevap yazmıcam konuşsun konuşsun dursunlar yaw he ehe law ne arar yaw he he haklısınız yaw he he
ama yinede çok iyi bir eğitim almış kişi bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum ama çok çok çok iyi ve profesionel
O kadar profesyonel olmalı ki o anda beynindeki her şeyi silip sadece psi-ball yapmaya odaklanmalı. O psi-ball ile çevresinde manyetik bir kalkal oluşturabilir.neyse daha fazla 12-15 yaşındaki kişilere cevap yazmıcam konuşsun konuşsun dursunlar yaw he ehe law ne arar yaw he he haklısınız yaw he he
ama yinede çok iyi bir eğitim almış kişi bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum ama çok çok çok iyi ve profesionel
O kadar profesyonel olmalı ki o anda beynindeki her şeyi silip sadece psi-ball yapmaya odaklanmalı. O psi-ball ile çevresinde manyetik bir kalkal oluşturabilir.
Telekinezide elementler kontrol edilmiyor maddeler kontrol ediliyor. Lav sudan daha yoğun ve akması zor bi' madde olduğu için onu hareket ettirmek normalden daha zor.Telekinezi'de elementleri de yönetebiliyorsun belki ateşi biraz oynatabilirsin.