Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
canlı varklıklar lavın altında buharlaşıp diyip ilk önce patlar diye mesaj atmıssın

bende üstüne (ben ve bir kaç kişi) law okadar sıcaktır ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan demişiz daha sonrada (susup cevap vermemen yerine)

iyice sinirlenip o ergenliğin verdii gazla gidip youtubeden ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf atmışssın

daha sonrada utanmadan bir insan değil o bir taş diyip mesaj atmışssın!!!!!

daha sonrada hala konuşma cürretinde bulunmuşssun

ve kendi kendini fail etmişssin ama hala konuşuyorsun hala cahillik taslıyorsun

ama ben seni bulucam merak etme modlardan ıpnı elbel alırım ben :)

ozaman sana çocuğu göstericem ben

eee ne olmuş? Temsili olarak göstermiş. milletin araştırmasına da kafa tutuyor utanmadan. bu benim fikrim değil, bu ispatlı bir bilgidir. e tabi kafan basmadığından boş boş konuşuyorsun. bu araştırma, bu bilgi! seninkisi kafadan sallama.

ipmi alsan nolcak lo :D bilgisayarım bomboş. bu forumda şu andan itibaren cahil olarak tanındığın gibi sahtekar ve düzenbaz olursun bir de. tüm üyelerin gözünde kötü durumdasın şu anda. ve burada ispatlı bilgi paylaşıyorum. sen ise haksız bir şekilde lak lak ediyorsun.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen burayı takıldığın ve-let forumları sandın galiba? Ne işsin sen çocuk Ip adresini alıp ping mi atıcaksın zuahahah !

hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir abi gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o abie bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesin :) dışarıda işler değişir

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[quote uid=10091706 name="Mr1KinG" post=1394326]Bence evi anında ates bastigina gore titanyum 2saniyede bulmak zor olmasa gerek<br /><br />GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]<br />zengindir belki evi titanyumdandır çok havalı olur hee<br/>
Evin yanmaz olur böylece eve sigorta yapmassin

Bu arada telefon bugda kendime alinttiladim

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesin :) dışarıda işler değişir
evet her zamanki gibi boş boş düşünüp çocuğun boğazını sıkmışsın bak kendin bile diyorsun çocuk ölüp gitse ne yapıcaksın ederse eder sanane ?
onun günahı git yetkilisine şikayet et bir daha sokmazlar o markete bunuda düşünemiyormusun ve küfürsüz konuş lütfen sansür bile çirkin gözüküyor

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

Ehuehuehe şimdide kasiyerde çalışıyormuş :)

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet her zamanki gibi boş boş düşünüp çocuğun boğazını sıkmışsın bak kendin bile diyorsun çocuk ölüp gitse ne yapıcaksın ederse eder sanane ?
onun günahı git yetkilisine şikayet et bir daha sokmazlar o markete bunuda düşünemiyormusun ve küfürsüz konuş lütfen sansür bile çirkin gözüküyor

her insanın bir sabrı vardır ama değilmi ayrıca küfür etmedim neden sansür yedi bilmiyorum! ve bu çoluk çocuk 10 yaşındaki kişiler iyice sinrimi bozmuş durumdalar ama ben onlara yapacağımı biliyorum sende dahil merak etme

Ehuehuehe şimdide kasiyerde çalışıyormuş :)

şimdi kasiyerde çalışmıyorum merak etme :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
canlı varklıklar lavın altında buharlaşıp diyip ilk önce patlar diye mesaj atmıssın

bende üstüne (ben ve bir kaç kişi) law okadar sıcaktır ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan demişiz daha sonrada (susup cevap vermemen yerine)

iyice sinirlenip o ergenliğin verdii gazla gidip youtubeden ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf atmışssın

daha sonrada utanmadan bir insan değil o bir taş diyip mesaj atmışssın!!!!!

daha sonrada hala konuşma cürretinde bulunmuşssun

ve kendi kendini fail etmişssin ama hala konuşuyorsun hala cahillik taslıyorsun

ama ben seni bulucam merak etme modlardan ıpnı elbel alırım ben :)

ozaman sana çocuğu göstericem ben
"Gücün çocuklara mı yetiyor ?" desem ? Ben 16 yaşındayım. Ben de çocuk sayılıyor muyum ? Gel dışarda görüşelim.