canlı varklıklar lavın altında buharlaşıp diyip ilk önce patlar diye mesaj atmıssın
bende üstüne (ben ve bir kaç kişi) law okadar sıcaktır ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan demişiz daha sonrada (susup cevap vermemen yerine)
iyice sinirlenip o ergenliğin verdii gazla gidip youtubeden ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf atmışssın
daha sonrada utanmadan bir insan değil o bir taş diyip mesaj atmışssın!!!!!
daha sonrada hala konuşma cürretinde bulunmuşssun
ve kendi kendini fail etmişssin ama hala konuşuyorsun hala cahillik taslıyorsun
ama ben seni bulucam merak etme modlardan ıpnı elbel alırım ben
ozaman sana çocuğu göstericem ben
dalga geçme abisi sen biraz kalk o otursun bilgisayara küçük o küçükSen burayı takıldığın ve-let forumları sandın galiba? Ne işsin sen çocuk Ip adresini alıp ping mi atıcaksın zuahahah !
Sen burayı takıldığın ve-let forumları sandın galiba? Ne işsin sen çocuk Ip adresini alıp ping mi atıcaksın zuahahah !
dalga geçme abisi sen biraz kalk o otursun bilgisayara küçük o küçük
evet her zamanki gibi boş boş düşünüp çocuğun boğazını sıkmışsın bak kendin bile diyorsun çocuk ölüp gitse ne yapıcaksın ederse eder sanane ?hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...
şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesindışarıda işler değişir
Ehuehuehe şimdide kasiyerde çalışıyormuşhee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...
şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesindışarıda işler değişir
önce heckır sonra kasiyerlik vay anasını saniyede iş değiştiriyorEhuehuehe şimdide kasiyerde çalışıyormuş![]()
evet her zamanki gibi boş boş düşünüp çocuğun boğazını sıkmışsın bak kendin bile diyorsun çocuk ölüp gitse ne yapıcaksın ederse eder sanane ?
onun günahı git yetkilisine şikayet et bir daha sokmazlar o markete bunuda düşünemiyormusun ve küfürsüz konuş lütfen sansür bile çirkin gözüküyor
Ehuehuehe şimdide kasiyerde çalışıyormuş![]()
önce heckır sonra kasiyerlik vay anasını saniyede iş değiştiriyorAFADSA
Arkadaş okulda dayak yiyip acısına burda cıkartıyorN'oluyor burada -,-
"Gücün çocuklara mı yetiyor ?" desem ? Ben 16 yaşındayım. Ben de çocuk sayılıyor muyum ? Gel dışarda görüşelim.canlı varklıklar lavın altında buharlaşıp diyip ilk önce patlar diye mesaj atmıssın
bende üstüne (ben ve bir kaç kişi) law okadar sıcaktır ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan demişiz daha sonrada (susup cevap vermemen yerine)
iyice sinirlenip o ergenliğin verdii gazla gidip youtubeden ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf atmışssın
daha sonrada utanmadan bir insan değil o bir taş diyip mesaj atmışssın!!!!!
daha sonrada hala konuşma cürretinde bulunmuşssun
ve kendi kendini fail etmişssin ama hala konuşuyorsun hala cahillik taslıyorsun
ama ben seni bulucam merak etme modlardan ıpnı elbel alırım ben
ozaman sana çocuğu göstericem ben