- En iyi cevaplar
- 0
Forum oyunları bölümünde post artmiyor sergüncüğümKonulara yazdigini 6-7 defa gordum.
Sent from my iPod using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Forum oyunları bölümünde post artmiyor sergüncüğümKonulara yazdigini 6-7 defa gordum.
Baska yerlere de yazdigin var ünününiümcügüm.Forum oyunları bölümünde post artmiyor sergüncüğüm
Sent from my iPod usingLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca bilgisayarım yok benim tapatalk kullanıyorum diye yargılamamızınNe oluyor da dondu dolasti konu bana geldi ? Tapatalk kullanmasan boyle bir sey okumuyor olurdun. Surekli spam yapiyorsun...
Post sayılan yerlerde nadiren yazıyorum. Gördüğün zaman için içini yiyorsa rahat duramiyorsan rapor et tuşunu kullanabilirsin. (her postumu rapor etme sonra uyarı yersin söylemedi deme )Baska yerlere de yazdigin var ünününiümcügüm.
Yanlis rapordan uyari alinmiyor. Bu arada raporda testis geciyor yazdim birsey demediler.Post sayılan yerlerde nadiren yazıyorum. Gördüğün zaman için içini yiyorsa rahat duramiyorsan rapor et tuşunu kullanabilirsin. (her postumu rapor etme sonra uyarı yersin söylemedi deme )
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sabote edersen uyarı alabilirsin sergüncüğümYanlis rapordan uyari alinmiyor. Bu arada raporda testis geciyor yazdim birsey demediler.
Sergün demeye devam edersen rapor edecegim unun bilnem ne.Sabote edersen uyarı alabilirsin sergüncüğüm
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Umrumda değil kadir de rapor eder konuyu sen dağıttın diye neyse daha uzatmayalım çocuk yine ergen ergen konuşacak sonrada çıldıracağım..Sergün demeye devam edersen rapor edecegim unun bilnem ne.