Kimsenin Bitiremediği Oyun

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
la bari yalan söyleme sanki bilmiyoruz çocukken misafir çocuğuna oynatırdım bari adını değiştir scary maze :DAFASDAS korkunç labirent insan adından kıllanıyor zaten oynamayın ya

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah senin bin türlü belanı versin emi ölüyordum korkudan ya, milleti böyle şeylerle kandırma lütfen ya.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Missışın kompleyt biz cenavarlar korku ile besleniriz hehahahaha[DOUBLEPOST=1424955613,1424955580][/DOUBLEPOST]dua edin gece mesai'ye kalmıyayım demi @B35T14
*All day All night*

Biz her gün gündüzden tutunda gecenin körüne kadar forumda dolaşıp üyeleri farklı konulardan farklı dallardan etkileyen üyeleriz.Ayağınızı denk alın sizi ya bir abaza ya bir depresif biri ya da korkak korkak dolaşan birisi haline getiririz :)

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*All day All night*

Biz her gün gündüzden tutunda gecenin körüne kadar forumda dolaşıp üyeleri farklı konulardan farklı dallardan etkileyen üyeleriz.Ayağınızı denk alın sizi ya bir abaza ya bir depresif biri ya da korkak korkak dolaşan birisi haline getiririz :)
ah beni korku oyunlarında hafife alma eskidendi o korkum

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son korku filminden sonra bu tarz bir şeye girdiğimde sandalyeden düşmüştüm :/

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
kardesim bunu 5 yaşındaki kuzenim görse cocuk güler allah icin sacma sacma şeyler yazip durma
O senin kuzenin! Panik atak hastası olan insanlar var. Birisi gaz çıkarsa ödleri patlıyor ne demek bundan ne olacak korkmayacak?
Yazdığım gayet mantıklı senin yazdığın saçma.