Kimsenin Bitiremediği Oyun

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O senin kuzenin! Panik atak hastası olan insanlar var. Birisi gaz çıkarsa ödleri patlıyor ne demek bundan ne olacak korkmayacak?
Yazdığım gayet mantıklı senin yazdığın saçma.
o kadar kötümü ya o hastalık[DOUBLEPOST=1424978420,1424978339][/DOUBLEPOST]
tabii ki. her creepypasta hikaye şeklinde değildir. sadece resim veya sadece videolu olanları da vardır. mesela korkunçlu karının tam olarak bir hikayesi yoktur.
aslında var bu korkunçu karı aslında gayet hoş bir hanımefendi makyaj ile yapmışlar ve makyajları boşa gitmesin diye böyle bi uygulama yapmışlar insanların kalplerine indirerek küfür yiyorlar özür dilerimlar ya boş boş küfür yiyor

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kadar kötümü ya o hastalık[DOUBLEPOST=1424978420,1424978339][/DOUBLEPOST]
aslında var bu korkunçu karı aslında gayet hoş bir hanımefendi makyaj ile yapmışlar ve makyajları boşa gitmesin diye böyle bi uygulama yapmışlar insanların kalplerine indirerek küfür yiyorlar özür dilerimlar ya boş boş küfür yiyor

1- evet çok kötü. ufacık korkularını panik haline getiriyorlar ve hemen "ölücem" korkusuyla yaşıyorlar.
2- orjinal değildir zaten. hiçbir insanın lenssiz kırmızı gözü olmaz, ateşte yanmadan duramaz (fark ettiyseniz arka plan cehennem ateşi) ve en önemlisi de hiçbir insanın öyle dişleri olmaz. zamanında cips paketlerinden çıkan vampir dişlerini (hala var mı bilmiyorum) taksa bile. kadının dişlerinin yarısı sivri diş.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ölüme neden olmaz korkma
Sen hiç korkudan kalp krizi geçirip ölen insan gördün mü? Veya duydun mu?
Bir şehir merkezinde veya kalabalık bir sokakta ses bombası patlat bakalım kaç kişi kalpten gidecek? Boşuna deyim olarak kullanılmıyor bile ''Kalpten gidecektim.''[DOUBLEPOST=1424982015,1424981719][/DOUBLEPOST]
Bu creepypasta mı ?
Creepy pasta tamamen hayal yalan ve kurgudan oluşmaktadır. Çoğu güzel tatlı emo kızlar creepy pasta hastasıdır. Anlamıyorum creepy pastayla uğraşınca böyle kızları çekiyorsun da biz gerçeğiyle uğraşıyoruz kız çekmeyi bırak anlatır anlatmaz insanlar senden kaçıyor. :olgun:
Yukarıda kurgu dedim fakat sonic.exeninde dediği gibi hepsi kurgudan oluşmaz kısaca şunu unutmayın creepy pastaların hiç biri gerçek değildir bir takım insanlar tarafından uydurulmuş yalan dolandan ibaret bir şeydir.Her ne kadar fotoğraf çektik var deseler de %90 fotoğraflar gerçek değil %10 ise psi pet dediğimiz bir olay. Mesela beni uçarken bir videoya çekseniz internette yayınlasanız ve benim uçtuğuma milyonlar hatta milyarlar inansa gerçekten de uçabilirim böyle çok tuhaf çözülemeyen durumlarda var.[DOUBLEPOST=1424982328][/DOUBLEPOST]
o kadar kötümü ya o hastalık
Yok bea O kadarda kötü değil sadece sevimli bir zürafa kuklası gördü diye iki duvar arasına gidip yere eğilip başını bacaklarının arasına alıp bağıran çocuk gördüm.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Salondayım akıllı tüvüden hentaü anüme izliyorum hazır ev boşken 50 seri hentaü bitiriyorum nasıl olduysa bilmiyorum banane ne güzel 50 seri xdddddddddd*
Sonraları işte devam ediyirim hentaüye sonra birden bire tüvü kapanıyor tekrar açılıyor internet bırovsırı açıyorum fakat açılmıyor güncelleme gelmiş güncellemeyi indirikten sonra tüvü kapanıyor sonra bir daha açılmıyor
O zaman acayip teknoloji dahisiyim tüvünün içini açıyorum hiçbir şey yok .-.
Sonra tüvünün etrafında bi' aura beliriyor tüvü canlanıyor sonra beni içine çekiyor .-.
Sonra kendümü akame ga kill anümesinin içinde buluyorum çok ekşınlı kanlı bi anüme anümenin baş karakteri birisiyle savaşırken etrafa sıçrayan rakunlar (evet rakun çünkü bu bir rüya) patlıyordu (çünkü bu bir rüya) ben kaçıyordum kaçarken birden bire önümde bir dağ oluşuyor dağa kafa atıyorum dağ parçalanıyor (çünkü bu bir rüya) sonra anümenin baş karakterlerinden akame beni fark ediyor "oha lao o nasıl bir güç" diyor hemen benim yanıma geliyor beni iyileştiriyor çünkü dağa kafa attım çok acıdı (çünkü bu bir rüya)
sonra iyileştim dedi bana "m8 şunları öldürsene çoh güçlüler la yenemiyoz" sonra ben geliyorum "İNKIRİŞŞİYOOO" diye bağırıyorum herkesin kafası patlıyor akamenin falan dahil oradaki herkesin kafası patlıyor ._. (çünkü bu bir rüya)

Sonra ağaçların oradan türlü türlü yaratıhlar geliyor hepsi de insan görünümlü hayvanlar zürafa var fil var kurt var ne ararsan var sonra "m8 kafamızı gibtin o ses ne lan" diyorlar beni yiyorlar o sırada uyanıyorum

Rüyamı okursanız keyfiniz yerine gelir.

@Polkakorowakurwa

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Salondayım akıllı tüvüden hentaü anüme izliyorum hazır ev boşken 50 seri hentaü bitiriyorum nasıl olduysa bilmiyorum banane ne güzel 50 seri xdddddddddd*
Sonraları işte devam ediyirim hentaüye sonra birden bire tüvü kapanıyor tekrar açılıyor internet bırovsırı açıyorum fakat açılmıyor güncelleme gelmiş güncellemeyi indirikten sonra tüvü kapanıyor sonra bir daha açılmıyor
O zaman acayip teknoloji dahisiyim tüvünün içini açıyorum hiçbir şey yok .-.
Sonra tüvünün etrafında bi' aura beliriyor tüvü canlanıyor sonra beni içine çekiyor .-.
Sonra kendümü akame ga kill anümesinin içinde buluyorum çok ekşınlı kanlı bi anüme anümenin baş karakteri birisiyle savaşırken etrafa sıçrayan rakunlar (evet rakun çünkü bu bir rüya) patlıyordu (çünkü bu bir rüya) ben kaçıyordum kaçarken birden bire önümde bir dağ oluşuyor dağa kafa atıyorum dağ parçalanıyor (çünkü bu bir rüya) sonra anümenin baş karakterlerinden akame beni fark ediyor "oha lao o nasıl bir güç" diyor hemen benim yanıma geliyor beni iyileştiriyor çünkü dağa kafa attım çok acıdı (çünkü bu bir rüya)
sonra iyileştim dedi bana "m8 şunları öldürsene çoh güçlüler la yenemiyoz" sonra ben geliyorum "İNKIRİŞŞİYOOO" diye bağırıyorum herkesin kafası patlıyor akamenin falan dahil oradaki herkesin kafası patlıyor ._. (çünkü bu bir rüya)

Sonra ağaçların oradan türlü türlü yaratıhlar geliyor hepsi de insan görünümlü hayvanlar zürafa var fil var kurt var ne ararsan var sonra "m8 kafamızı gibtin o ses ne lan" diyorlar beni yiyorlar o sırada uyanıyorum

Rüyamı okursanız keyfiniz yerine gelir.

@Polkakorowakurwa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.