Sen hiç korkudan kalp krizi geçirip ölen insan gördün mü? Veya duydun mu?
Bir şehir merkezinde veya kalabalık bir sokakta ses bombası patlat bakalım kaç kişi kalpten gidecek? Boşuna deyim olarak kullanılmıyor bile ''
Kalpten gidecektim.''[DOUBLEPOST=1424982015,1424981719][/DOUBLEPOST]
Creepy pasta tamamen hayal yalan ve kurgudan oluşmaktadır. Çoğu güzel tatlı emo kızlar creepy pasta hastasıdır. Anlamıyorum creepy pastayla uğraşınca böyle kızları çekiyorsun da biz gerçeğiyle uğraşıyoruz kız çekmeyi bırak anlatır anlatmaz insanlar senden kaçıyor.
Yukarıda kurgu dedim fakat sonic.exeninde dediği gibi hepsi kurgudan oluşmaz kısaca şunu unutmayın
creepy pastaların hiç biri gerçek değildir bir takım insanlar tarafından uydurulmuş yalan dolandan ibaret bir şeydir.Her ne kadar fotoğraf çektik var deseler de %90 fotoğraflar gerçek değil %10 ise psi pet dediğimiz bir olay. Mesela beni uçarken bir videoya çekseniz internette yayınlasanız ve benim uçtuğuma milyonlar hatta milyarlar inansa gerçekten de uçabilirim böyle çok tuhaf çözülemeyen durumlarda var.[DOUBLEPOST=1424982328][/DOUBLEPOST]
o kadar kötümü ya o hastalık
Yok bea O kadarda kötü değil sadece sevimli bir zürafa kuklası gördü diye iki duvar arasına gidip yere eğilip başını bacaklarının arasına alıp bağıran çocuk gördüm.