Kimsenin Bitiremediği Oyun

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
donk diye kalınca hemen o argo sözlerinize başvurun zaten dediğim gibi canın cehenneme
Yoo argo anlamda değil bilimsel anlamda kullandım. O kadar boş bir insansın ki bilgisayar başında sürekli sayfa yeniliyorsun, biri benimle ilgili bişi yazsa da ilgi çeksem. İlgi maymunu mu diyolardı böylelerine? Öyle bişeydi sanırım.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Yoo argo anlamda değil bilimsel anlamda kullandım. O kadar boş bir insansın ki bilgisayar başında sürekli sayfa yeniliyorsun, biri benimle ilgili bişi yazsa da ilgi çeksem. İlgi maymunu mu diyolardı böylelerine? Öyle bişeydi sanırım.
bir insan kendini bu kadar iyi özetliyemezdi---burda forum kurallarına aykırı bir şey yok vicdanende rahatım duymak istediğin başka bir şey yoksa burayı terket sadece yazı yazmak için yazıyorsanda skype ver burdan boşuna kendini yorma derdin neyse güzelce halledelim

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir insan kendini bu kadar iyi özetliyemezdi---burda forum kurallarına aykırı bir şey yok vicdanende rahatım duymak istediğin başka bir şey yoksa burayı terket sadece yazı yazmak için yazıyorsanda skype ver burdan boşuna kendini yorma derdin neyse güzelce halledelim
Bak bide skype istiyor o kadar yalnızsın yani.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bir şey diyeceğim düşüncesiz arkadaşlar.Bunu Panik Atak olan birisi görse ne olur? İlla ya küfür ya da dayaktan mı anlıyorsunuz? Şunları direk olarak koymayın forumda panik atağı olan bir sürü üye var. Allah sizi bildiği yapsın...

1- haklısın, ben bile paylaşmıyorum böyle şeyler :D hem de eski creepypasta grubunun bir admini olarak ^_^ bu akımı ben başlattım ama grup içinde paylaşırdım. artık korkunç resimler koymadan pasta yazıyorum yazacağım zaman. ki gruplar açılmadığı sürece çok nadir pasta yazarım orası ayrı.
2- "Allah sizi bildiği gibi yapsın..." demek istedin galiba? :D
3- ne küfür dayak meraklısıyız forumca ben bunu anlamıyorum. :)

craft_man kural düzenlemesi korkunçluk yasaktır :D

öyle bir şey olsa süresiz ban yemiştim :D koca creepypasta grubu açmıştık bir ara.

O senin kuzenin! Panik atak hastası olan insanlar var. Birisi gaz çıkarsa ödleri patlıyor ne demek bundan ne olacak korkmayacak?
Yazdığım gayet mantıklı senin yazdığın saçma.

benim komşum da öyle. bu yüzden sonic.exe oynarken bile kulaklıkla oynuyorum, ay başı kulaklık değiştirir hale gelmiştim bir ara.[DOUBLEPOST=1424971282,1424971047][/DOUBLEPOST]

çok şirin :D

o işin uzmanlığı bende merak etmeyin :D

Tamam kapatın konuyu oldu bitti

aynen yahu bir creepypasta için kavga oluyor.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- haklısın, ben bile paylaşmıyorum böyle şeyler :D hem de eski creepypasta grubunun bir admini olarak ^_^ bu akımı ben başlattım ama grup içinde paylaşırdım. artık korkunç resimler koymadan pasta yazıyorum yazacağım zaman. ki gruplar açılmadığı sürece çok nadir pasta yazarım orası ayrı.
2- "Allah sizi bildiği gibi yapsın..." demek istedin galiba? :D
3- ne küfür dayak meraklısıyız forumca ben bunu anlamıyorum. :)

öyle bir şey olsa süresiz ban yemiştim :D koca creepypasta grubu açmıştık bir ara.

benim komşum da öyle. bu yüzden sonic.exe oynarken bile kulaklıkla oynuyorum, ay başı kulaklık değiştirir hale gelmiştim bir ara.[DOUBLEPOST=1424971282,1424971047][/DOUBLEPOST]

çok şirin :D

o işin uzmanlığı bende merak etmeyin :D

aynen yahu bir creepypasta için kavga oluyor.
Bu creepypasta mı ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
boş konuşuyorsun hiç konuşma daha iyi eline klavye alıp ordan bana hakaret edemezsin benim yaptıgım kural dışı değil ama senin yaptığın kural dışı
Kandırma (trolling)

Kasten üyeleri şaşırtmak, kandırmak amacıyla içeriklerin gönderilmesi yasaktır. Herobrine ile ilgili konularda bu kurala dahildir.

Şimdi kes sesini.