MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben ölüme neden olur demiyorum hafife alıyorsun diyorumölüme neden olmaz korkma
Ben ölüme neden olur demiyorum hafife alıyorsun diyorumölüme neden olmaz korkma
Bu yaptığın o kadar komik ki şu an çok komik biri olduğunu düşünmeye başladım.ölüme neden olmaz korkma
istediğini tabii ki düşünebilirsin ama bu pek umrumda değilBu yaptığın o kadar komik ki şu an çok komik biri olduğunu düşünmeye başladım.
aptalca davranışların da bizim umrumuzda değil tabii o aptallığını bizden uzak tuttuğun sürece.istediğini tabii ki düşünebilirsin ama bu pek umrumda değil
donk diye kalınca hemen o argo sözlerinize başvurun zaten dediğim gibi canın cehennemeaptalca davranışların da bizim umrumuzda değil tabii o aptallığını bizden uzak tuttuğun sürece.
Yoo argo anlamda değil bilimsel anlamda kullandım. O kadar boş bir insansın ki bilgisayar başında sürekli sayfa yeniliyorsun, biri benimle ilgili bişi yazsa da ilgi çeksem. İlgi maymunu mu diyolardı böylelerine? Öyle bişeydi sanırım.donk diye kalınca hemen o argo sözlerinize başvurun zaten dediğim gibi canın cehenneme
bir insan kendini bu kadar iyi özetliyemezdi---burda forum kurallarına aykırı bir şey yok vicdanende rahatım duymak istediğin başka bir şey yoksa burayı terket sadece yazı yazmak için yazıyorsanda skype ver burdan boşuna kendini yorma derdin neyse güzelce halledelimYoo argo anlamda değil bilimsel anlamda kullandım. O kadar boş bir insansın ki bilgisayar başında sürekli sayfa yeniliyorsun, biri benimle ilgili bişi yazsa da ilgi çeksem. İlgi maymunu mu diyolardı böylelerine? Öyle bişeydi sanırım.
Bak bide skype istiyor o kadar yalnızsın yani.bir insan kendini bu kadar iyi özetliyemezdi---burda forum kurallarına aykırı bir şey yok vicdanende rahatım duymak istediğin başka bir şey yoksa burayı terket sadece yazı yazmak için yazıyorsanda skype ver burdan boşuna kendini yorma derdin neyse güzelce halledelim
boş konuşuyorsun hiç konuşma daha iyi eline klavye alıp ordan bana hakaret edemezsin benim yaptıgım kural dışı değil ama senin yaptığın kural dışıBak bide skype istiyor o kadar yalnızsın yani.
Şimdi bir şey diyeceğim düşüncesiz arkadaşlar.Bunu Panik Atak olan birisi görse ne olur? İlla ya küfür ya da dayaktan mı anlıyorsunuz? Şunları direk olarak koymayın forumda panik atağı olan bir sürü üye var. Allah sizi bildiği yapsın...
craft_man kural düzenlemesi korkunçluk yasaktır![]()
O senin kuzenin! Panik atak hastası olan insanlar var. Birisi gaz çıkarsa ödleri patlıyor ne demek bundan ne olacak korkmayacak?
Yazdığım gayet mantıklı senin yazdığın saçma.
Yoo argo anlamda değil bilimsel anlamda kullandım. O kadar boş bir insansın ki bilgisayar başında sürekli sayfa yeniliyorsun, biri benimle ilgili bişi yazsa da ilgi çeksem. İlgi maymunu mu diyolardı böylelerine? Öyle bişeydi sanırım.
Tamam kapatın konuyu oldu bitti
Bu creepypasta mı ?1- haklısın, ben bile paylaşmıyorum böyle şeylerhem de eski creepypasta grubunun bir admini olarak
bu akımı ben başlattım ama grup içinde paylaşırdım. artık korkunç resimler koymadan pasta yazıyorum yazacağım zaman. ki gruplar açılmadığı sürece çok nadir pasta yazarım orası ayrı.
2- "Allah sizi bildiği gibi yapsın..." demek istedin galiba?
3- ne küfür dayak meraklısıyız forumca ben bunu anlamıyorum.
öyle bir şey olsa süresiz ban yemiştimkoca creepypasta grubu açmıştık bir ara.
benim komşum da öyle. bu yüzden sonic.exe oynarken bile kulaklıkla oynuyorum, ay başı kulaklık değiştirir hale gelmiştim bir ara.[DOUBLEPOST=1424971282,1424971047][/DOUBLEPOST]
çok şirin
o işin uzmanlığı bende merak etmeyin
aynen yahu bir creepypasta için kavga oluyor.
boş konuşuyorsun hiç konuşma daha iyi eline klavye alıp ordan bana hakaret edemezsin benim yaptıgım kural dışı değil ama senin yaptığın kural dışı
Kandırma (trolling)
Kasten üyeleri şaşırtmak, kandırmak amacıyla içeriklerin gönderilmesi yasaktır. Herobrine ile ilgili konularda bu kurala dahildir.
kandırmadım oyunu bitiremdim ayrıca o oyunun bi parçası büyütmeye gerek yokŞimdi kes sesini.
Bu creepypasta mı ?