[Soru] Mc Of Clans

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba sanırım mortal ları soruyorsunuz :) Çok basit bir yöntem bir o skript olabilir yada basit bir okcu kulesi olarakda devam edebilir npc ye belli bir alan içerisinde bana dalana yada girene ok attırabilirim bu az kasar ama sizin dediniz scripti de söyle yapabilirim en baba :) satarak olur mesela herkezde olmaz :) yada oyun parası ile 1Milyon yapınca verebiliriz bilemiyorum harita tam bitmeden pl vey skriptlere boğmak istemiyorum zaten bir ona bir buna gitt yaparak kafam iyice karışıyor. :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Özentilikle kast ettiğini suan meraklar içindeyim ? Suan bu link özkan kardeşimin projesi inşALLAH başarılı olur benim yaptıgımla özkan arasında birçok fark var Npc ler ile köy savasları ! Market yok var ama Adamlar ordan sadece Okcu kulesi falan filan alıcaklar... Projeleri bilmeden konusuyorsun ve sundanda bahsedeyim zaten özkan bana o projesini göstermişti merak etme benimki çok farklı tamirci filan yok mesela tamir edilcek bir şey yok çünkü adamın köy binasını yokmaya yönelik amaçsızlıgını anlamış bulunmakdayım.[DOUBLEPOST=1425038523,1425032117][/DOUBLEPOST]@abdullah2323; Lobby Resmi ekledim kardeşim bakalım nasıl bulacaksın :) Lobby ' i Akşam sefasında. :)

Berkan_TR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Özentilikle kast ettiğini suan meraklar içindeyim ? Suan bu link özkan kardeşimin projesi inşALLAH başarılı olur benim yaptıgımla özkan arasında birçok fark var Npc ler ile köy savasları ! Market yok var ama Adamlar ordan sadece Okcu kulesi falan filan alıcaklar... Projeleri bilmeden konusuyorsun ve sundanda bahsedeyim zaten özkan bana o projesini göstermişti merak etme benimki çok farklı tamirci filan yok mesela tamir edilcek bir şey yok çünkü adamın köy binasını yokmaya yönelik amaçsızlıgını anlamış bulunmakdayım.[DOUBLEPOST=1425038523,1425032117][/DOUBLEPOST]@abdullah2323; Lobby Resmi ekledim kardeşim bakalım nasıl bulacaksın :) Lobby ' i Akşam sefasında. :)

Sen Beni Tanıyorsundur Belki Bi Düsün Abi Ben Den Büyüksün Yanlıslık Olmasın :)

Survivors

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok yardım edemem ama şunu söyleyeyim, Tabela kullanman hoş durmaz, bence HolographicDisplays pluginini kullanarak daha iyi işler çıkarabilirsin.
Holografik displayin degismesi pek mumkun olmayabilir menulu olması daha iyi olabilir bence. yada belli bloklar koyarsiniz ustune cıkmasi ve belli saniyede sa tıklama veya sol tıklaması gerekr