[Istek-skript]parali item sistemi [Tabela destekli]

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar istek skriptim şu bi tabela oluşturcaz ilk satır market ikinci satır marketolustur diyelim Doneye bastıgımızda
Satır 1 : MarketSatır 2 : 1Satır 3 : 30000Satır 4 : itemismişeklinde yalnız oyuncu tabelaya sag tık yaptıgında oyuncunun 30k parası varsa parayı silip itemismi olan dan verecek yani itemi eger 30k parası yoksa yetersiz bakiye diyecek yaparsan sevinirim

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedigim item named li chest shopta imkansiz ornek give player stone named "taslik" gibi namedli olan bir esyayi chestshop a koyamazsin

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birkaç gün önce denedim. Tabela satırındaki yazıyla oyuncunun parasıyla ilgili işlemler yapamıyorsun. 3. satırı bir yere kaydettim ve onu oyuncunun parasına eklemeyi denedim ama olmadı. Eğer birisi bir yöntem bulursa söyler.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç gün önce denedim. Tabela satırındaki yazıyla oyuncunun parasıyla ilgili işlemler yapamıyorsun. 3. satırı bir yere kaydettim ve onu oyuncunun parasına eklemeyi denedim ama olmadı. Eğer birisi bir yöntem bulursa söyler.
Parayla işlem yapılıyor. sen sadece dogru kodu bulamamıssın

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Parayla işlem yapılıyor. sen sadece dogru kodu bulamamıssın

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1 Kaç Hafta Önce Skript İle Yaptım Eğer Tabelanın 1'ci kısmında a yazıyorsa 3 k para al, 4 cü satırda tas yaziyorza 1 taş ver gibi ama her markete yapcaksın aynı işlemi zor yani
Zaten imkansız demedim ama bende çalışmıyor. Hata vermiyor ama parayla ilgili işlem de yapmıyor.

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skriptle item satışı yapamazsınız yani iconomy laolmaz çünkü take %player% {fiyat} yaptığınızda adamın parası - ye düşer tabi bi skript kodlayarak bunu düzeltebilirsiniz belki

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
skriptle item satışı yapamazsınız yani iconomy laolmaz çünkü take %player% {fiyat} yaptığınızda adamın parası - ye düşer tabi bi skript kodlayarak bunu düzeltebilirsiniz belki
Iconomy oluyor yanlış bilgilendirmiyelim olmadı konsola otomatik komut yazdırarakta yapılabilri azcık kafanızı kullanın