Minecraft'a YASAKLAMA KARARI

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
DNS/VPN
Sadece siteleri yasaklamaları demek MİNECRAFTTURK.COM KAPANACAK DEMEK!!!!!!11!!1!!!

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o zaman bu yasaklayanlarıda yasaklasınlar çünkü oynadığımız tek oyunu yasaklayıp bizi üzüyorlar yani ruhsal şiddete girer bu yasaklansın o zaman yasaklayanın yasaklayan yasaklayanı 404 Not Enought eror felan filan çöltüm ben kısacası
EKRAN

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
minecraftturk.com un minecraft ile(oyun olarak,resmi olarak) alakası olmadığı için kapanmayacaktır.
*Esprinin tadı kaçtı* Biliyorum, orada 3 tane 1 var yani şakaydı... *sigh*
o zaman bu yasaklayanlarıda yasaklasınlar çünkü oynadığımız tek oyunu yasaklayıp bizi üzüyorlar yani ruhsal şiddete girer bu yasaklansın o zaman yasaklayanın yasaklayan yasaklayanı 404 Not Enought eror felan filan çöltüm ben kısacası
EKRAN
ENOUGH

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra niye Türkiye ile dalga geçiyorlar?Bide bunların yaptığı yasağa kafa atarım ben akıllı olsunlar

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Birtakım insanları akıl yetmezliğinden kaybedeceğiz. Ne yazık, aptal gibi yaşayıp aptal gibi ölecekler. Bir de internet ortamında yasak koyabileceklerini sanmaları daha da güzel. Bırakın da öyle sanmaya devam etsinler, aptalları izlemesi daha bir zevkli oluyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
multide team olup herkesin kafasını giyotinle keselim mi? olmadı 39 kez bıçaklayıp gözlerini blaze çubuğuyla çıkarıp üzerine lav döküp iron set giydirip çalılıklara atarız

Hayır bence kule yapıp ipte sallandıralım. Kanlı bir şey olursa şiddet içerir. Böylesi daha temiz.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yasaklanınca tek yapacakları Türkiye de satılan tek yer D&R dan kaldırmak yasaklama diye bir şey yok çünkü oyunun ana sunucusu yok yani :/