Nası yüklücem peki söyleyebilirmisin farkı kaydet diyorum masaüstüne geliyor ama haraket etmiyor ??Maksimum 50 kb ve 150x150 boyutunu geçmezse her gifi yüklersin.
Boyutu kaç kb ?Nası yüklücem peki söyleyebilirmisin farkı kaydet diyorum masaüstüne geliyor ama haraket etmiyor ??
1 tanesiBoyutu kaç kb ?
Ya Bi bitmediniz o laf o konuda kaldı hadi yürü işineSen bi' aralar ünlü olurum diyordun n'oldu sizin iş![]()
Zamanında çok demiştik sana "Bi' bitmediniz." lafını hatırlatırım. Ben şimdi sana bu konuda sövsem diğer konularda dost kardeş mi olacağız yaşın kaç merak ettim bunu dediğinde.Ya Bi bitmediniz o laf o konuda kaldı hadi yürü işine
Söv bakalım nası sövüyorsun herkes görsün bakalım[DOUBLEPOST=1426420522,1426420482][/DOUBLEPOST]Zamanında çok demiştik sana "Bi' bitmediniz." lafını hatırlatırım. Ben şimdi sana bu konuda sövsem diğer konularda dost kardeş mi olacağız yaşın kaç merak ettim bunu dediğinde.
150x150 buldum fakat masaüstüne indirince haraket etmiyorBoyutu kaç kb ?
Senin zamanında dediğin gibi "ileride ünlü olacağım" sözlerini forumda söyleyecek biri yoktur herhalde aynı şekilde senin gibi bir çocuğun kışkırtmasıyla kışkırtmaya gelecek biriside yoktur ha bu arada kuralları oku derim şu kuralı ihlal ediyorsun;Söv bakalım nası sövüyorsun herkes görsün bakalım
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.
İlk sen başlattın ''Sen bi' aralar ünlü olurum diyordun n'oldu sizin işSenin zamanında dediğin gibi "ileride ünlü olacağım" sözlerini forumda söyleyecek biri yoktur herhalde aynı şekilde senin gibi bir çocuğun kışkırtmasıyla kışkırtmaya gelecek biriside yoktur ha bu arada kuralları oku derim şu kuralı ihlal ediyorsun;
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Foruma gülücükler neden konmuş bir hatırla derim muhtemelen komik bir şeyi belirtmek için.İlk sen başlattın ''Sen bi' aralar ünlü olurum diyordun n'oldu sizin iş'' Dedin ve sende beni [Kışkırtmak], Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.
Kışkırttın ?