Arkadaşlar Profil Resmime Nasi Haraketli Resim Yüklücem Pls

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Maksimum 50 kb ve 150x150 boyutunu geçmezse her gifi yüklersin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya Bi bitmediniz o laf o konuda kaldı hadi yürü işine
Zamanında çok demiştik sana "Bi' bitmediniz." lafını hatırlatırım. Ben şimdi sana bu konuda sövsem diğer konularda dost kardeş mi olacağız yaşın kaç merak ettim bunu dediğinde.

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Söv bakalım nası sövüyorsun herkes görsün bakalım
Senin zamanında dediğin gibi "ileride ünlü olacağım" sözlerini forumda söyleyecek biri yoktur herhalde aynı şekilde senin gibi bir çocuğun kışkırtmasıyla kışkırtmaya gelecek biriside yoktur ha bu arada kuralları oku derim şu kuralı ihlal ediyorsun;
Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Senin zamanında dediğin gibi "ileride ünlü olacağım" sözlerini forumda söyleyecek biri yoktur herhalde aynı şekilde senin gibi bir çocuğun kışkırtmasıyla kışkırtmaya gelecek biriside yoktur ha bu arada kuralları oku derim şu kuralı ihlal ediyorsun;

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
İlk sen başlattın ''Sen bi' aralar ünlü olurum diyordun n'oldu sizin iş :D'' Dedin ve sende beni [Kışkırtmak], Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.

Kışkırttın ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İlk sen başlattın ''Sen bi' aralar ünlü olurum diyordun n'oldu sizin iş :D'' Dedin ve sende beni [Kışkırtmak], Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak

Kışkırttın ?
Foruma gülücükler neden konmuş bir hatırla derim muhtemelen komik bir şeyi belirtmek için.