Bu Babaların Derdi Ne ? Deli Ediyor Adamı !!!!!!!

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Beyler Babamdan Nefret Ediyorum Bir Anlik Degil İğreniyorum Adamdan ya eve gelmesini istemiyorum Okadar Yani !!!!
//////////////////////////////////////////
Ders Çalış Diyor Elimden Geldigince Çalışıyorum 07:00 da Okula Git 13:00 da Okuldan Çık Eve Gel Yemek Ye Sanayiye Git saat 20:00 da Gel Bir tekrar ödev varsa yap 00:00 oluncada yat (replay) Hayatımın A.... Koya....
//////////////////////////////////////////
Akşam Geliyo Hiç Çalışmıyon Bütün gün evde Yatıyorsun diyip Azarlıyo. Derslerim de iyi Zayıfım Yok Hatta 2 bile Yok
Bana Lütfen Bu Durumu Çözcek Taktikler Verin.
:(

• Beğen
Reactions: DIO

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çalışma ama hayvan gibi kızar sonra çalışmaya başla ama normalden az daha az kızar veya kızmaz ilk haline göre sonra arttır git gide ve işlemi tekrarla ._. (2 zayıfsa ben 4 alınca azarlanıyorum ._.)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yanına git ve düşüncelerinin gerçeği yansıtmadığını, olayları daha iyi analiz etmesi gerektiğini söyle.

--------------------------------------------------------
Şaka maka, ben abayip atar yaparım benim babam da çalışmadığımı düşünür ama bunu şaka yollu söyler sertçe yüzüme vurmaz.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu arada bana okulda ilk 3'e girersem 2500 TL'lik PC toplayacağını söyledi ancak pek sözünü tutmuyor :p Bu PC şu an yeterli altı üstü uygulama geliştiriyorum :'(