★Bilgisayarım Özellikleri

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum minecraft üyeleri sizlere bir şey sorucam (?)
★Bilgisayarım Neleri Kaldırır?
★İyimi ?
★Sorun Varsa Napmalıyım ?
★Bilgisayarım Win7 Prof. du Format attıktan sonra Starter oldu.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba !
ben buna yakın özellikteki bir bilgisayarda Crysis 2 , FarCry 3 , Gta 4 oynadım hiç de kasmadı deneyebilirsin !

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba !
ben buna yakın özellikteki bir bilgisayarda Crysis 2 , FarCry 3 , Gta 4 oynadım hiç de kasmadı deneyebilirsin !
Hmm tamam yalan söylüyorsunuz da güzel yalan söyleyin.

Sen en iyisi yeni bir bilgisayar al arkdaşım. İşletim sistemi olarak Windows 7 Professional yükle. Windows 8 kurmak boşuna o bilgisayara.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sen en iyisi yeni bir bilgisayar al arkdaşım. İşletim sistemi olarak Windows 7 Professional yükle. Windows 8 kurmak boşuna o bilgisayara.
Yalan falan söylemiyorum benim kimseye yalan borcum yok!
ayrıca yapılabilir neden yapılmasın kardeşim ?
yani ben bu bilgisayarda low ayarlarda crysis 2 oynayamaz mıyım ?

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ekran kartınız nedir?
Windows 8 yüklemeni tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1426510358,1426510165][/DOUBLEPOST]

Ekran kartını bilmeden yorum yapmayınız.Lowda açabilir dediği oyunları.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
casper a uzak ol allaha yaklın ol - imam

casper rezalet ekran kartı büyük bir ihtimal 750 mb ramlı intel karttır . sanmıyorum git yeni al derim bütçen varsa.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartınız nedir?
Windows 8 yüklemeni tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1426510358,1426510165][/DOUBLEPOST]

Ekran kartını bilmeden yorum yapmayınız.Lowda açabilir dediği oyunları.
*Zorin'e ReKt*
Bu arada benim önerim Windows 7'i bırak, 8'e geç. Bu yıldan itibaren Windows, Windows 7'yi bırakacak diye duymuştum.
RAM yükselt, Ekran kartı olarak da AMD Radeon R7 265 ya da daga iyisi için R9 285 olarak değiştir, O yukarıdaki söylenen oyunları Low'da değil rahatça Normalde oynarsın

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1426513055,1426512998][/DOUBLEPOST]
*Zorin'e ReKt*
Bu arada benim önerim Windows 7'i bırak, 8'e geç. Bu yıldan itibaren Windows, Windows 7'yi bırakacak diye duymuştum.
RAM yükselt, Ekran kartı olarak da AMD Radeon R7 265 ya da daga iyisi için R9 285 olarak değiştir, O yukarıdaki söylenen oyunları Low'da değil rahatça Normalde oynarsın
vista olmasın o :(

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
*Zorin'e ReKt*

Psu(Güç kaynağı) yetmez.Taksa bile darboğaz olur._.