Hmm tamam yalan söylüyorsunuz da güzel yalan söyleyin.Merhaba !
ben buna yakın özellikteki bir bilgisayarda Crysis 2 , FarCry 3 , Gta 4 oynadım hiç de kasmadı deneyebilirsin !
Yalan falan söylemiyorum benim kimseye yalan borcum yok!Hmm tamam yalan söylüyorsunuz da güzel yalan söyleyin.
Sen en iyisi yeni bir bilgisayar al arkdaşım. İşletim sistemi olarak Windows 7 Professional yükle. Windows 8 kurmak boşuna o bilgisayara.
Hmm tamam yalan söylüyorsunuz da güzel yalan söyleyin.
Sen en iyisi yeni bir bilgisayar al arkdaşım. İşletim sistemi olarak Windows 7 Professional yükle. Windows 8 kurmak boşuna o bilgisayara.
*Zorin'e ReKt*Ekran kartınız nedir?
Windows 8 yüklemeni tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1426510358,1426510165][/DOUBLEPOST]
Ekran kartını bilmeden yorum yapmayınız.Lowda açabilir dediği oyunları.
vista olmasın o*Zorin'e ReKt*
Bu arada benim önerim Windows 7'i bırak, 8'e geç. Bu yıldan itibaren Windows, Windows 7'yi bırakacak diye duymuştum.
RAM yükselt, Ekran kartı olarak da AMD Radeon R7 265 ya da daga iyisi için R9 285 olarak değiştir, O yukarıdaki söylenen oyunları Low'da değil rahatça Normalde oynarsın
Valla Haber365.com'da okumuştum ama istersen makaleyi tekrar bulup link atayım[DOUBLEPOST=1426513055,1426512998][/DOUBLEPOST]
vista olmasın o![]()
bill kapılar ( Gates) e sormalıValla Haber365.com'da okumuştum ama istersen makaleyi tekrar bulup link atayım![]()
Ya yapma. Hayır. NO. DONT. DO. THAT. JOKE.bill kapılar ( Gates) e sormalı![]()
*Zorin'e ReKt*
Bu arada benim önerim Windows 7'i bırak, 8'e geç. Bu yıldan itibaren Windows, Windows 7'yi bırakacak diye duymuştum.
RAM yükselt, Ekran kartı olarak da AMD Radeon R7 265 ya da daga iyisi için R9 285 olarak değiştir, O yukarıdaki söylenen oyunları Low'da değil rahatça Normalde oynarsın