:/ Nu.Ne yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*
Hoşbulduk.Oha Furry'ci <3
Merhaba-
Ben de Muhammed. Foruma hoşgeldin.
Kıllı şahısları severim taliplerimi bekliyorum <3
Bu arada ülke makine mühendisi arıyor, adam uzay mühendisi olacak, sevdim seni *-*
Yukarıdaki Polka da furry aşığıdır onla iyi anlaşırsın :3
Yalnız ne alaka? Hadi ben Panseksüel, Polka Gay ama Furry gay kıllı vatandaşların birbirleriyle *Şey etmesi* Değildir.Ne yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*
Adam tavalarla fantezi yaşıyor yaYalnız ne alaka? Hadi ben Panseksüel, Polka Gay ama Furry gay kıllı vatandaşların birbirleriyle *Şey etmesi* Değildir.
Kalp kırdın biliyon mu :'(
Yalnız cinsiyetim konusunda hassasım böyle sözler kalbimi kırıyor :'(
Pan = TavaYalnız cinsiyetim konusunda hassasım böyle sözler kalbimi kırıyor :'(
Ayrıca tava olmayanlar da var. Loliconları da severim ama Busty tip kızlar favorim <3
Ha tabi diğer cinsiyetler konusu da var. Onlara bir şey demeyin onları da seviyorum <3
LAN BURAYI TERKET ghsfhsdfgasdfgadfgadgfadgdafhfdghsadasPan = Tava
Sorun yok yalnız değilsin çok iyi anlaşa bileceğin birisini tanıyorum hatta ;
Kalbini kırdıysam özür dilerim ama doğruya doğru Pan = Tava. Tavaları çok seviyorsun![]()
Bende biseksüelim biliyormusun*Yalnız ne alaka? Hadi ben Panseksüel, Polka Gay ama Furry gay kıllı vatandaşların birbirleriyle *Şey etmesi* Değildir.
Kalp kırdın biliyon mu :'(
<3Bende biseksüelim biliyormusun*
Oha King Of The Ego geldi. Best Of the Forum ne ;-; Cinselliğin bozulması gibi bir şey yok da daha çok asıl Toplumsal cinsiyetin ile ilgili daha çok bilgi edinmek var, bu da milletin bu tarz şeyler üzerinde düzgün bir fikri olmadıkça herkesin kafasını bulandırıyorBu foruma geldiğimden beri cinselliğim bozuldu la... Muhabbetler efsane.
Foruma hoş geldin. Ben Rayandu. The Best of the Forum
Aslında kendimi egoist olarak görmüyorum. Savaşlarda güçlüyüm fakat Egom, B planı<3
Oha King Of The Ego geldi. Best Of the Forum ne ;-; Cinselliğin bozulması gibi bir şey yok da daha çok asıl Toplumsal cinsiyetin ile ilgili daha çok bilgi edinmek var, bu da milletin bu tarz şeyler üzerinde düzgün bir fikri olmadıkça herkesin kafasını bulandırıyor![]()
evet bunun neresi garip? çok seviyorum o kadar?Bilgisayarınla mı konuşuyorsun![]()
Savaş boş iş. Oku adam ol :/Aslında kendimi egoist olarak görmüyorum. Savaşlarda güçlüyüm fakat Egom, B planı![]()
O cinsellik bilgisi olarak biraz cahilim fakat ben anlamam biseksüel falan işimi bilirim cinsellik sırasında o bana yeter.
Neyse konu iğrençleşmeye başladı sanırsam.
Savaş, fiziksel olarak savaştan bahsetmiyorum.Savaş boş iş. Oku adam ol :/
Ne alaka yav niye uyduruyorsunuz bilip bilmemen doğada bütün hayvanlar gay olsa et yiyebilir miydin az mantıklı düşün ya. Gay olmak ile furry olmayı nasıl bağdaştırdın merak ediyorum @PolkakorowakurwaNe yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*