Merhaba

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*
:/ Nu.
Oha Furry'ci <3
Merhaba-
Ben de Muhammed. Foruma hoşgeldin.
Kıllı şahısları severim taliplerimi bekliyorum <3
Bu arada ülke makine mühendisi arıyor, adam uzay mühendisi olacak, sevdim seni *-*
Yukarıdaki Polka da furry aşığıdır onla iyi anlaşırsın :3
Hoşbulduk.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yalnız cinsiyetim konusunda hassasım böyle sözler kalbimi kırıyor :'(
Ayrıca tava olmayanlar da var. Loliconları da severim ama Busty tip kızlar favorim <3
Ha tabi diğer cinsiyetler konusu da var. Onlara bir şey demeyin onları da seviyorum <3
Pan = Tava
Sorun yok yalnız değilsin çok iyi anlaşa bileceğin birisini tanıyorum hatta ;
Kalbini kırdıysam özür dilerim ama doğruya doğru Pan = Tava. Tavaları çok seviyorsun :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma geldiğimden beri cinselliğim bozuldu la... Muhabbetler efsane.
Foruma hoş geldin. Ben Rayandu. The Best of the Forum

• Beğen
Reactions: DIO

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende biseksüelim biliyormusun*
<3
Bu foruma geldiğimden beri cinselliğim bozuldu la... Muhabbetler efsane.
Foruma hoş geldin. Ben Rayandu. The Best of the Forum
Oha King Of The Ego geldi. Best Of the Forum ne ;-; Cinselliğin bozulması gibi bir şey yok da daha çok asıl Toplumsal cinsiyetin ile ilgili daha çok bilgi edinmek var, bu da milletin bu tarz şeyler üzerinde düzgün bir fikri olmadıkça herkesin kafasını bulandırıyor :S

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
<3

Oha King Of The Ego geldi. Best Of the Forum ne ;-; Cinselliğin bozulması gibi bir şey yok da daha çok asıl Toplumsal cinsiyetin ile ilgili daha çok bilgi edinmek var, bu da milletin bu tarz şeyler üzerinde düzgün bir fikri olmadıkça herkesin kafasını bulandırıyor :S
Aslında kendimi egoist olarak görmüyorum. Savaşlarda güçlüyüm fakat Egom, B planı :)
O cinsellik bilgisi olarak biraz cahilim fakat ben anlamam biseksüel falan işimi bilirim cinsellik sırasında o bana yeter.
Neyse konu iğrençleşmeye başladı sanırsam.

• Beğen
Reactions: DIO

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Savaş boş iş. Oku adam ol :/
Savaş, fiziksel olarak savaştan bahsetmiyorum.
Savaş, Rayandu Kuralları içindeki tanımı farklıdır.
Savaşa dersler dahildir. Yani bu savaş olayı ile derslerime yeterli ilgiyi göstermiyorum anlamına gelmez :)
Rayandu gücü ile birçok işle savaşabilir.
Fakat bu savaş olayı Rayandu için farklıdır.