erimiscan
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Benim birilerinin takmalarını istemedim, sadece insanların bu konu hakkında ne düşündüklerini merak ettim.Çünkü Türkçe dünya üzerinde öğrenmesi en zor dillerden biridir, İngilizce ise bilim dilidir evrenseldir ve dünya üzerinde en çok kullanılan olmasa da en çok öğretilen dildir yani İngilizce ile dünyanın birçok yerinde yaşayabilirsiniz onlar böyle konuşarak birnevi tekrar yapıyorlar ha dersin ders çalışsınlar isteyen istediğini yapabilir kanımca şimdi herkesin yazım yanlışını toplasam Fransa'ya yol yaparım yazım yanlışını belirli olgunluk seviyesine ulaşan kimse bilerek yapmaz olgun olmayan biri de yaptığının yanlış olduğunu anlayamaz kendini havalı sanar ve yapmaya devam eder ta ki saçma bir şey yaptığını anlayana kadar mesela ben eskiden evet yerine eed yazar havalı olduğumu sanardım xD diye gülerdim vs vs bunları yaparak kendimi büyük göstermeye çalışırdım ama belirli olgunluğa ulaşınca daha doğrusu çevremden bana uyarı yapılınca ne halt ettiğimi anladım kendimi düzeltmeye çalıştım siz de burada onları çekiştirip arkalarından laf edeceğinize bizzat onları uyarın burada konu açınca sizi kimse takmayacak.
Evet Türkçe köklü bir dil ama her köklü olan şey güzel değildir.
Son düzenleme: