Life Hunter
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Bence herobrine notch un gizem yaratmak için oyuna atdığı bir program
notch oçu ananı sikiyim senin ben oççççççç arkadaşlar ben beta onyamdım 90 dkim vardı ve madene indim gerş çıkcaktım sonra bi baktim can can can canim azaliyodu bende hemen domuz kesip yedim sonra evime gitcektim evimin yaninda ev vardi girdim içeri evdede hic bi *** yoktu arkama döndüm bi bahtım ki demir kapıya dönüşmüş tahta kapı açamıyodum sonra arkama döndüm bodrum kata indim bi düme vardı bascaktım basmadım sonrad a oyunu kapatıp içindeki programlara baktım şifreli bi hetesdect programı vardı bende sifreyi NotchHelpme yazdım olmadı ama o dosyada binlerce şeyler vr o ok notchyi gerçekte öldürmek istiyorum.Bence herobrine notch un gizem yaratmak için oyuna atdığı bir program
haklıın abi haklısın pardon ama herobrineyi koyano notchin anayı sikiyim .........Bence herobrine notch un gizem yaratmak için oyuna atdığı bir program
eet gizli bir şey gibi bir şey işte dosyanın adını pek hatırlıyamıyorum işte notch oraya herobrineyii koymuş zaten bi forumda okumuşdum oyun herobrine nickiyle girdigimizde skinimiz o olyorNasıl yani oyunun içinde şifreli bir dosya mı var ?
Zaten herkes farklı bir şey biliyor.Efsane oldu şu beyaz gözlüben farklı hikayesini biliom
ama ugraşamam yazmaya
İstediğin kişinin ismini yazınca da onun skiniyle giriorsun.eet gizli bir şey gibi bir şey işte dosyanın adını pek hatırlıyamıyorum işte notch oraya herobrineyii koymuş zaten bi forumda okumuşdum oyun herobrine nickiyle girdigimizde skinimiz o olyor