Herobrine'n ne olduğunu öğrenmek isteyenler varsa gelsin :)

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence herobrine notch un gizem yaratmak için oyuna atdığı bir program
notch oçu ananı sikiyim senin ben oççççççç arkadaşlar ben beta onyamdım 90 dkim vardı ve madene indim gerş çıkcaktım sonra bi baktim can can can canim azaliyodu bende hemen domuz kesip yedim sonra evime gitcektim evimin yaninda ev vardi girdim içeri evdede hic bi *** yoktu arkama döndüm bi bahtım ki demir kapıya dönüşmüş tahta kapı açamıyodum sonra arkama döndüm bodrum kata indim bi düme vardı bascaktım basmadım sonrad a oyunu kapatıp içindeki programlara baktım şifreli bi hetesdect programı vardı bende sifreyi NotchHelpme yazdım olmadı ama o dosyada binlerce şeyler vr o ok notchyi gerçekte öldürmek istiyorum.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
notch herobrine ı oyuna bile bile atdı ve gizem yaratmak için herobrine gerçek değil falan diyor

aabbcc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle bir dosya olduğundan emin misin ?
Adam yani Notch milyonlarca insana yalan söyleyecek değil.O cesaret... :D
İyi de niye çıkmıyor ki Herobrine
(Aslında çıkıyor olabilit biz farketmiyoruz galiba)

Berk Bilal Yaslitas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiç kimse bilmiyor 1.2.5 herobrine olduunu ama gerçeten var bena çikti bi agaç kendi kendine kesilir mi ?? hatta alttan yazılar yziodu korkudan dünyayı sildim gerçekten mod felan yoktu

aabbcc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de çıkmış mıydı emin değilim.Yağmur yağarken birden baya bir ileriye şimşek çaktı.Bu bana normal gelmemişti ama herobrine'nin ne olduğunu bilmediğim için oynamaya devam etmiştim