SORUN ÇÖZÜLDÜ

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
NEI Tarifleri Gösterir TMI İtem Alma Enchant Basma İksir Yapma İşini Yarar Bildiğim Kadarıyla Bu

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Too Many Items daha çok itemler üzerinde değişiklik yapabilmen için işe yarar. Not Enough Items ise itemlerin yapılışlarını gösterir. Ama ben Not Enough Items'ı öneririm. Çünkü onda da itemleri enchant edebilir ve item alabilirsin.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Too Many İtems itemleri doğruca eline verir, Not Enough İtems ise Tariflerini gösterir, enchant eder ve yine doğruca eline verir.
*Eline verir diyince garip oluyor tabi*

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Too Many İtems itemleri doğruca eline verir, Not Enough İtems ise Tariflerini gösterir, enchant eder ve yine doğruca eline verir.
*Eline verir diyince garip oluyor tabi*
Peki enchanting tableda hangi enchantlerin yazdığını gösteren bir mod varmı bide şu neide pye tıklıyorum potionslar gözükmüypr
İksirlerin süresini ne uzatır filanda yazmıyor çok karışık

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Peki enchanting tableda hangi enchantlerin yazdığını gösteren bir mod varmı bide şu neide pye tıklıyorum potionslar gözükmüypr
Onu görmek için mod yapımcısının sitesi ya da Minecraft Forumlarına bakmanı öneririm çünkü benim pek bir bilgim yok onun hakkında ^^

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Enchant için öyle bir şey yok galiba bi texture pack var ama anlamsız ingilizce sözcükler çıkıyordu