Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Birisi bana açıklayabilirmi?
NEI nasıl Item alınıyor, onu çözemedim.Too Many Items daha çok itemler üzerinde değişiklik yapabilmen için işe yarar. Not Enough Items ise itemlerin yapılışlarını gösterir. Ama ben Not Enough Items'ı öneririm. Çünkü onda da itemleri enchant edebilir ve item alabilirsin.
Ayarlarda modlar vardı galiba tarif modu hile modu vs. hile modunu seçNEI nasıl Item alınıyor, onu çözemedim.
Lütfen amaToo Many İtems itemleri doğruca eline verir, Not Enough İtems ise Tariflerini gösterir, enchant eder ve yine doğruca eline verir.
*Eline verir diyince garip oluyor tabi*
Fesata bak senLütfen ama![]()
Peki enchanting tableda hangi enchantlerin yazdığını gösteren bir mod varmı bide şu neide pye tıklıyorum potionslar gözükmüyprToo Many İtems itemleri doğruca eline verir, Not Enough İtems ise Tariflerini gösterir, enchant eder ve yine doğruca eline verir.
*Eline verir diyince garip oluyor tabi*
Onu görmek için mod yapımcısının sitesi ya da Minecraft Forumlarına bakmanı öneririm çünkü benim pek bir bilgim yok onun hakkında ^^Peki enchanting tableda hangi enchantlerin yazdığını gösteren bir mod varmı bide şu neide pye tıklıyorum potionslar gözükmüypr
İksirlerin süresini ne uzatır filanda yazmıyor çok karışık
Enchant için öyle bir şey yok galiba bi texture pack var ama anlamsız ingilizce sözcükler çıkıyorduPeki enchanting tableda hangi enchantlerin yazdığını gösteren bir mod varmı bide şu neide pye tıklıyorum potionslar gözükmüypr
İksirlerin süresini ne uzatır filanda yazmıyor çok karışık
gerçekten çok yardım ediyorsunuz teşekkürler başkaları bana hakaret ederken siz yardım ettiniz teşekkürler siziEnchant için öyle bir şey yok galiba bi texture pack var ama anlamsız ingilizce sözcükler çıkıyordu