1999 Daki Büyük Depremde Güneş Tutulmasının Aynısı Olcak ve Dünya .... İÇERDE

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Güneş tutulacakmış bir de deprem olacakmış, güneş bile tutulmadı be.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda senin kadar cahiliyle ilk defa karşılaşıyorum. "Allah'ın işine kimse karışamaz" diyorsun deprem tahmini yapmak Allah'ın işine karışmakmı oluyor asıl beyinsiz olan sensin gelmiş ilköğretim-lise diplomanla bilimsel çalışmalara-bilim adamlarına çamur atıyorsun.
madem öyle tahmin yapıyorlar gidin deprem çantası falan filan hazırlayın desinler insanları niye bu kadar korkutuyorlar tamam tahmin yapsınlar belki aynı deprem olmayacak kim bilir belki daha şiddetli veya biraz sarsıntılı geçecek desinler 1999 daki gibi niye desinler belki kimse bilmiyor depremin hangi şiddetle olacağını 1 derece mi yoksa 5 derecemi olduğunu söylesinler

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
madem öyle tahmin yapıyorlar gidin deprem çantası falan filan hazırlayın desinler insanları niye bu kadar korkutuyorlar tamam tahmin yapsınlar belki aynı deprem olmayacak kim bilir belki daha şiddetli veya biraz sarsıntılı geçecek desinler 1999 daki gibi niye desinler belki kimse bilmiyor depremin hangi şiddetle olacağını 1 derece mi yoksa 5 derecemi olduğunu söylesinler
Şuanki teknolojiyle 1999 daki teknoloji aynımı hem depremi tahmin etmek hop diye olacak bir şey değil.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu dağıtmak olmasın bilim adamları şunuda çözsün :D
bizim oturduğumuz yere kar yağıyor :D

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek Güneş tutulması 2061'de olucak Dün yani Cuma günü olan yarım dı .

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kar yağdığındandır :'( git googleye kar neden yağar yaz .Bilim adamları onu çok uzun zaman önce açıkladı.
öylesine yazdım sadece yoksa neden olduğunu biliyorum
farkettiyseniz ilkbaharın ilk günü ama kar yağıyor :D
ahırdağındayım o yüzden soğuk burası daha

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi gıdım bile güneş gitmedi birde seviniyordum ilk güneş tutulmamı izleyecem diye...
Şimdi birkaç yıl daha beklemek var :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bunlara inanan var mı -.-
Ona bakarsan 99 depreminde şehit mezarlıklarında gökyüzüne yükselip dua eden varlıklar da görülmüş.
Bir de Camilerin etrafında "Melek benzeri" şeyler görünmüş. Camilerin etrafında dolaşıyorlarmış.
Yerden yükselen duman ve ışıklar da görülmüş. İnternetten araştırın, bazı sitelerde yazıyo.
Ama tabi böyle şeylerin olması benim şu anda ölmeme ile eşit orantılı şansa sahip .-.