Kaan316
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hala kötü. Sen hayatında hiç yan tarafı pürüzsüz silah gördün mü?
Hala kötü. Sen hayatında hiç yan tarafı pürüzsüz silah gördün mü?
Sen C4D bile kullanmadın ki hayatındaYav profesyonel değilim abartmayın fos çıkacak sonra hayal kırıklığı olacak![]()
Çaktık ama nasıl olacak o iş ?çaktırma
Başlıgı okudumu ?Sen C4D bile kullanmadın ki hayatında(dalga geçmiyorum bu arada
)
Çaktık ama nasıl olacak o iş ?
Hadi diyelim ki yan tarafları düz değil.Abi texturelerden kaybettin zaten.Textureleri de bırak insan detay metay yapar.
10/-10
kalıp şekli iyi modellemesi kötü biraz efekt ekle güzel olucaktır pürüzlü yap biraz.Victorynin Demek İstedigi Gibi İnternetten Blueprintini Alıp Onun Üzerinden Geçiyorum
Bu Arada Buda Yeni Taktik ile Yapdıgım Render 7 Dakka Sürdü(Profesyönellere Göre Baya Az)
![]()
Blender ile modelliyorum benSen C4D bile kullanmadın ki hayatında(dalga geçmiyorum bu arada
)
Çaktık ama nasıl olacak o iş ?
Hadi diyelim ki yan tarafları düz değil.Abi texturelerden kaybettin zaten.Textureleri de bırak insan detay metay yapar.
10/-10
Sanki 7/24 küfür ediyorumBlender ile modelliyorum ben
Moralim süper istediğin küfrü edebilirsin umrumda olmaz![]()
Umrumda mı diye sorsana bi ? Kerem ilk modellemesinde çok iyi yapmıştı biraz üstünde durun ya şu çalışmaların acemi iseniz daha fazla gayret gösterin de kendinizi geliştirmeye çalışın siz direk "koyayım da bari acemi olduğum için severler" modundasınız hayır yani acemi isen ne yapabiliriz ? Acemiyim dedikçe gelişecek misin.Eksiklerini söyledik acemiyim dedin.Sizin işiniz bayağı zor yalnız.Başlıgı okudumu ?
Şifreleme mi farklı yoksa yazdıkların mı anlamsız?071518 062114180108
Yav abartma çok dandikti o kılıç neresi harikaydıSanki 7/24 küfür ediyorum
Umrumda mı diye sorsana bi ? Kerem ilk modellemesinde harikalar yaratmıştı biraz üstünde durun ya şu çalışmaların acemi iseniz daha fazla gayret gösterin de kendinizi geliştirmeye çalışın siz direk "koyayım da bari acemi olduğum için severler" modundasınız hayır yani acemi isen ne yapabiliriz ? Acemiyim dedikçe gelişecek misin.Eksiklerini söyledik acemiyim dedin.Sizin işiniz bayağı zor yalnız.
Ya biraz abartmış olabilirim tabii ama bunlara göre bence çok iyiydiYav abartma çok dandikti o kılıç neresi harikaydı![]()
o kılıc sana göre iyisie bunlarda bana göre iyiYa biraz abartmış olabilirim tabii ama bunlara göre bence çok iyiydi
Düzenledim o zaman![]()
Vuv Thug Life valla abio kılıc sana göre iyisie bunlarda bana göre iyi