Telefon tercihi konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Lg G3 Beat - Zenfone 5 - T50 - Discovery ve huawei serilerine bakabilirsin genellikle ucuz olurlar.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hmm. Ucuzluk bakimindan Huawei bakabilirsin g301 kullaniyorum bu markanun en dayanikli telefonu diyebilirim. Samsung zaten onermem plastik parcasindan baska bisi degil.
Haklısın Samsung'u ben de beğenmiyorum. Zenfone 5'e sıcak bakıyorum şu an, kullanıcı yorumlarını da kontrol edip kararımı netleştiririm.

rubberband

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zenfone belirttiğin fiyat aralığında iyi bir android telefon, ama ben şahsen windows phone kullanan Lumia ları öneririm, kesinlikle stabiller ve hata çıkartmıyorlar, oyun ve uygulama olarak diğerleri kadar başarılı olmasa da, kendine özgü bir sürü verimlilik uygulamaları ve uzun süre aynı performansta çalışabilmesi gibi özelliklere sahip olan Lumia serisi gelecek vaadediyor.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek sorun o olsa keşke. LG P920 Optimus 3D vardı bende. Türkiye destekleri berbat. Diğer ülkelere yeni sürüm güncellediler, türkiyeye gelince türkçe henüz hazır değil diyip durdular -.-
Ayrıca oyun oynayınca çok ısınıp ekranda geçici sararma oluyordu.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İphone tavsiye ediyorum. Favorim ^.^
Android istediğimi belirttim..
Zenfone belirttiğin fiyat aralığında iyi bir android telefon, ama ben şahsen windows phone kullanan Lumia ları öneririm, kesinlikle stabiller ve hata çıkartmıyorlar, oyun ve uygulama olarak diğerleri kadar başarılı olmasa da, kendine özgü bir sürü verimlilik uygulamaları ve uzun süre aynı performansta çalışabilmesi gibi özelliklere sahip olan Lumia serisi gelecek vaadediyor.
Kesinlikle Android istiyorum.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
701 TL ye TURKCELL T50 öneriyorum gayet güzel ince ve ele oturuyor.Kamerası 1080p HD ve ANDROİD. Webtekno da Turkcell T50 incelemesini izle ve internetten özelliklerine bak. İşletim Sistemi gayet güzel Asphalt 8 i kaldırıyormuş.Turkcell'in en iyi telefonu dünya standartlarında.Ben T40 kullanıyorum gayet iyi bunun bir üst modeli olan T50 eminim daha iyidir.