En Sevdiğiniz Üye ?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Premium Hesap Çekilişi Yarın Son Bulacak !
Minecraft Premium Hesap Çekilişimize Herkes Davetlidir.
Hiçbir Serverde ; MCSG , HiveMc , GommeHD gibi
Kardeş burada böyle bot gibi reklam yapma kimse senin ezik kanalının ezik çekilişine katılmıycak
burada ve-letler gibi prim yapmaya çalışma
Bot herif

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler."* :(
Bu bir ayrımcılık değil hayatın erkeklere verdiği bir zorunluluktur. Güçlüyüz sözümüz geçer sertiz kırdık mı geçeriz biz böyleyiz biz erkeğiz ve bu sırf bize eğlence için verilmedi. Erkek aşırı onurlu olmak zorundadır bak ki Japonya da zamanında erkekler onurları için ******* edip sayıca üstün kişilerle ölümüne dövüşmüştür aynısı Türklerde de vardır fakat kadın zayıf diyip atmıyoruz kadının da kendine göre bir sorumluluğu vardır bir onuru vardır sadece erkek koruyucudur bu yüzden aşırı onurlu olmak şart.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu bir ayrımcılık değil hayatın erkeklere verdiği bir zorunluluktur. Güçlüyüz sözümüz geçer sertiz kırdık mı geçeriz biz böyleyiz biz erkeğiz ve bu sırf bize eğlence için verilmedi. Erkek aşırı onurlu olmak zorundadır bak ki Japonya da zamanında erkekler onurları için ******* edip sayıca üstün kişilerle ölümüne dövüşmüştür aynısı Türklerde de vardır fakat kadın zayıf diyip atmıyoruz kadının da kendine göre bir sorumluluğu vardır bir onuru vardır sadece erkek koruyucudur bu yüzden aşırı onurlu olmak şart.
Başkası size böyle öğretmese hiç de öyle olmazdı* :(

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben farklıyım demedim* aynıyım da demedim* :( Önyargı gibi* .-. Sadece ilk insanların belirlediği kurala uyuyoruz gibi bir şey var burada boş ver neyse* .-.
Din bize debi ahlakı saygıyı neyi doğru şekilde yapıp yapamayacağımızı öğretir bu tür davranışlar dinden ve kültürden gelen şeyler.