- En iyi cevaplar
- 0
Ama haklı olan sanaldan bahsediyor*Sanalda olan ayrımı, ayrımdan saymıyorum ben.
Sanal işte sanal. Gerçekler değil yani.
Ona kalırsa Fake kız hesabı açarım. Her yerde sevilirim.
Ama haklı olan sanaldan bahsediyor*Sanalda olan ayrımı, ayrımdan saymıyorum ben.
Sanal işte sanal. Gerçekler değil yani.
Ona kalırsa Fake kız hesabı açarım. Her yerde sevilirim.
Hadi git az ilerde oyna.@98IamLegend98 karakol hırsızı kaçışda kaçior
Kardeş burada böyle bot gibi reklam yapma kimse senin ezik kanalının ezik çekilişine katılmıycakMinecraft Premium Hesap Çekilişi Yarın Son Bulacak !
Minecraft Premium Hesap Çekilişimize Herkes Davetlidir.
Hiçbir Serverde ; MCSG , HiveMc , GommeHD gibi
Yerim seni <3@yoloman
@Polkakorowakurwa @MUHDE (HENTAÜ HENTAÜ HENTAÜ HENTAÜ HENTAÜ HENTAÜ HENTAÜ)
@Legendlord
ühüü![]()
Bu bir ayrımcılık değil hayatın erkeklere verdiği bir zorunluluktur. Güçlüyüz sözümüz geçer sertiz kırdık mı geçeriz biz böyleyiz biz erkeğiz ve bu sırf bize eğlence için verilmedi. Erkek aşırı onurlu olmak zorundadır bak ki Japonya da zamanında erkekler onurları için ******* edip sayıca üstün kişilerle ölümüne dövüşmüştür aynısı Türklerde de vardır fakat kadın zayıf diyip atmıyoruz kadının da kendine göre bir sorumluluğu vardır bir onuru vardır sadece erkek koruyucudur bu yüzden aşırı onurlu olmak şart."Erkekteki onur kadınlardan çok daha fazla olmalı. Kadınlar böyle şeylerle pek uğraşmaz zaten sanalda gittikleri her yerde sevilirler."*![]()
Başkası size böyle öğretmese hiç de öyle olmazdı*Bu bir ayrımcılık değil hayatın erkeklere verdiği bir zorunluluktur. Güçlüyüz sözümüz geçer sertiz kırdık mı geçeriz biz böyleyiz biz erkeğiz ve bu sırf bize eğlence için verilmedi. Erkek aşırı onurlu olmak zorundadır bak ki Japonya da zamanında erkekler onurları için ******* edip sayıca üstün kişilerle ölümüne dövüşmüştür aynısı Türklerde de vardır fakat kadın zayıf diyip atmıyoruz kadının da kendine göre bir sorumluluğu vardır bir onuru vardır sadece erkek koruyucudur bu yüzden aşırı onurlu olmak şart.
Kişiden kişiye değişir bu durum.Başkası size böyle öğretmese hiç de öyle olmazdı*![]()
Ben farklıyım demedim* aynıyım da demedim*Kişiden kişiye değişir bu durum.
Din bize debi ahlakı saygıyı neyi doğru şekilde yapıp yapamayacağımızı öğretir bu tür davranışlar dinden ve kültürden gelen şeyler.Ben farklıyım demedim* aynıyım da demedim*Önyargı gibi* .-. Sadece ilk insanların belirlediği kurala uyuyoruz gibi bir şey var burada boş ver neyse* .-.
Ama haklı olan sanaldan bahsediyor*Hem gerçekte de pek farklı değil bizim burası* .-. Geneli bilemem
![]()