PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları Arşive kayıt edicem bu resimleri aldığın için sana çok teşekkür ederim :D

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucuya giris yapamiyorum rakamsal ip verebilirmisiniz ? bu ip bende acmiyorda

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rakamsal Ip sizce verilirmi ?

IPmiz sadece Betacraft.nitrado.net servere giriş yapamamanız için hiçbir sebep olamaz
Server sürüm : 1.7.X - 1.8.X[DOUBLEPOST=1428149502,1428149118][/DOUBLEPOST]
:D
bende cok fazla sunucuya giris yapmiyor :hepsi rakamsal ip yani sonlarinda rakam oluyo yada tamamen rakamdan olusuyo ben sizin 1 yil onceki serverede ? rakamsal iple giriyordum

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef dediğim gibi sadece Yazılı olan IPmizi kullanabilirsiniz sayısal IP yi veremeyiz

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden veremiyosunki nolcakki ?
yabanci server reklamlarinin hepsi rakamsal
Serverda bir saldırı olursa ? lütfen merak etmeyin bana güvenebilirsiniz demeyin rica ediyorum[DOUBLEPOST=1428161263,1428160924][/DOUBLEPOST]SAAT 19:00'DA VIP ÇEKİLİŞİ VAR HERKESİ BEKLİYORUZ

Betacraft.nitrado.net

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverda bir saldırı olursa ? lütfen merak etmeyin bana güvenebilirsiniz demeyin rica ediyorum[DOUBLEPOST=1428161263,1428160924][/DOUBLEPOST]SAAT 19:00'DA VIP ÇEKİLİŞİ VAR HERKESİ BEKLİYORUZ

Betacraft.nitrado.net
ne alakasi var saldiriyla ? gercekten bende giris yapmiyo ve oyle salidiri olsaydi cogu hostingle sadece rakamsal iple calismazdi kardes

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın sizden tekrar özür diliyorum fakat sayısal IP veremem tek IP miz Betacraft.nitrado.net tekrardan özür dilerim :(

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
ya hayır dedik malesef dedik atamayız dedik halada diyoruz lütfen IP mi Betacraft.nitrado.net internetten biraz araştırın sebebini hatayı çözün öyle deneyin[DOUBLEPOST=1428221117,1428221061][/DOUBLEPOST]
Siz ne kadar terbiyesiz bir serversiniz hiç insan başkasının forumunun altında reklam yaparmı bu kadarmı düştünüz?
Boşver olum ilgilenme şunlarla :D yaşları küçük daha öğrenecekler

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz Cok Güzel <3
Bizde biliyoruz serverin çok güzel olduğunu teşekkür ederiz fakat server içindeki olayları dışarı taşımanız hiç de doğru değil biz sizinle bi iş adamı gibi konuşsak bu sizle olan ilişkimizi soğutur fakat yakın bi arkadaş gibi yani sokakta top oynadığın arkdaşın gibi küfürlüde konuşabiliriz! bu tolgayla benim aramda oyuncular bize küfür ediyor bizde onlara ediyo ama herkes buna gülüyo kimse de gelip ss i alıp forumda kötüleme amacı bizim alehimize kullanmıyor.