No problem canımsBunları Arşive kayıt edicem bu resimleri aldığın için sana çok teşekkür ederim![]()
No problem canıms![]()
bende cok fazla sunucuya giris yapmiyor :hepsi rakamsal ip yani sonlarinda rakam oluyo yada tamamen rakamdan olusuyo ben sizin 1 yil onceki serverede ? rakamsal iple giriyordumRakamsal Ip sizce verilirmi ?
IPmiz sadece Betacraft.nitrado.net servere giriş yapamamanız için hiçbir sebep olamaz
Server sürüm : 1.7.X - 1.8.X[DOUBLEPOST=1428149502,1428149118][/DOUBLEPOST]
![]()
neden veremiyosunki nolcakki ?Malesef dediğim gibi sadece Yazılı olan IPmizi kullanabilirsiniz sayısal IP yi veremeyiz
Serverda bir saldırı olursa ? lütfen merak etmeyin bana güvenebilirsiniz demeyin rica ediyorum[DOUBLEPOST=1428161263,1428160924][/DOUBLEPOST]SAAT 19:00'DA VIP ÇEKİLİŞİ VAR HERKESİ BEKLİYORUZneden veremiyosunki nolcakki ?
yabanci server reklamlarinin hepsi rakamsal
ne alakasi var saldiriyla ? gercekten bende giris yapmiyo ve oyle salidiri olsaydi cogu hostingle sadece rakamsal iple calismazdi kardesServerda bir saldırı olursa ? lütfen merak etmeyin bana güvenebilirsiniz demeyin rica ediyorum[DOUBLEPOST=1428161263,1428160924][/DOUBLEPOST]SAAT 19:00'DA VIP ÇEKİLİŞİ VAR HERKESİ BEKLİYORUZ
Betacraft.nitrado.net
skypeni verebilirmisinbakın sizden tekrar özür diliyorum fakat sayısal IP veremem tek IP miz Betacraft.nitrado.net tekrardan özür dilerim![]()
programa ne gerek var servere tam girerken netin kablosunu cikar domain/ip seklinde gorunuyorBazı programlar ile bulunduğun sunucunun rakamsal ip'sini alabiliyosun![]()
atsana bana o zaman ben sw ye giremiyomprograma ne gerek var servere tam girerken netin kablosunu cikar domain/ip seklinde gorunuyor![]()
Boşver olum ilgilenme şunlarlaya hayır dedik malesef dedik atamayız dedik halada diyoruz lütfen IP mi Betacraft.nitrado.net internetten biraz araştırın sebebini hatayı çözün öyle deneyin[DOUBLEPOST=1428221117,1428221061][/DOUBLEPOST]
Siz ne kadar terbiyesiz bir serversiniz hiç insan başkasının forumunun altında reklam yaparmı bu kadarmı düştünüz?
Bizde biliyoruz serverin çok güzel olduğunu teşekkür ederiz fakat server içindeki olayları dışarı taşımanız hiç de doğru değil biz sizinle bi iş adamı gibi konuşsak bu sizle olan ilişkimizi soğutur fakat yakın bi arkadaş gibi yani sokakta top oynadığın arkdaşın gibi küfürlüde konuşabiliriz! bu tolgayla benim aramda oyuncular bize küfür ediyor bizde onlara ediyo ama herkes buna gülüyo kimse de gelip ss i alıp forumda kötüleme amacı bizim alehimize kullanmıyor.Serveriniz Cok Güzel <3
![]()